Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért van az, hogy facebookon 3-4-5 nappal később válaszoltok minden üzenetre, még akkor is ha mobilon folyton elérhetőek vagytok?
telefonról megnézem, de utálok rajta pötyögni
gépen válaszolok mindig
vagy pedig addig gyűjtöm magamban, hogy mit írjak vissza
Esetleg az, hogy nem nézi az üzeneteit. Nekem is van, hogy automatikusan be van jelentkezve face, de én nem nyitom meg a böngészőt, így mások úgy látják, hogy fent vagyok. Am a legtöbb lány akkor válaszol direkt későn, hogy ezzel jelezze nagyon nem érdekled, de akinek esze van ink elsőre válaszol.
16/L
Én férfiként is így csinálom. Később válaszolok, pedig az értesítésben hamarabb elolvasom. Én akkor írok vissza, ha olyanom van, azért nem írok, hogy valamit válaszoljak. Persze sok csaj van, aki azért válaszol később, mert így tudatosítják, hogy ők uralják a beszélgetést, így tartanak távolságot. Tudom, mert én is ezt szoktam.
Ha téged zavar, hogy később válaszol mondjuk két nappal, legközelebb három-négy napig ne válaszolj. Ne kérj bocsánatot, ne kezdj magyarázkodni miért nem válaszoltál, csak írd, amit gondolsz.
Ha elkezdesz egy lánynak hisztizni, hogy miért nem válaszolt azonnal, csak azt éred el, hogy egy olyan embernek fog látni, akinek semmi dolga egész nap, csak az ő válaszát várni. Szóval leírod magad.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!