Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális üzenetre nem válaszoltok, de anyázós, szexelős kérdésre igen, hogyis van ez?
kipróbáltam... 10-ből 10 lány nem válaszol normális levélre
De majdnem minden második reagál az anyázásra, vagyhogyha dugásról beszélnék vele. Persze mind elzavar, de mégis...
miért is van ez???
Gondolom a normális levelet jelentéktelennek tartják, a másodikat sértőnek, így tippre.
Ha a végeredményt vesszük, akkor viszont pontosan ugyan ott vagy.
Én ismerkedős levélre már azért nem válaszolok, mert amikor megírom, hogy van párom, kibukik a valódi én és elkezdenek anyázni, r.bancozni, hogy miből gondolom, hogy ismerkedni akarnak, nem vagyok a világ közepe :D
Aki meg egyből anyáz, azt tiltom is.
Ahogy az első írta. Van párom nincs okom reagálni az (amúgy is számomra érthetetlen indíttatású) csajozós levelekre.
Viszont egyrészt szeretek vitatkozni és itt az oldalon vicces elmebetegek vannak másrészt dühítenek az idióták harmadrészt olykor előjön az az énem ami megmentené az itteni szerencsétleneket. Szerencsére a harmadik opció csak ritkán fordul elő.
Utolsó! Nem mindegyik!
Kérdező, mit jelent nálad a "normális"?
Nahát, mennyivel jobb, hogy elzavarnak. :"D
21/L
Én a normálisakra mindig szoktam válaszolni, kivéve, ha ez áll benne: "Szia, van kedved beszélgetni?" Még rosszabb: "Szia, van kedved ismerkedni?"
Na ezekre többnyire nem válaszolok, bár volt már, hogy megírtam, hogy nincs.
Az anyázós stílusúakra soha nem válaszolok, bár szerencsére ebből nem is sokat kapok, mert azért viszonylag értelmesen szoktam itt hozzászólni, ha meg nem, akkor legalább poénosan.
A szexet emlegető üzenetekkel ki lehetne zavarni a világból, ezekre hol írok és elküldöm az illetőt melegebb éghajlatra, hol válaszra sem méltatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!