Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg megtörténhet?
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy más is járt már úgy, hogy többszöri társkeresési csalódás után egész egyszerűen ha adott volt a helyzet se volt már kedve összejönni valakivel. Röviden a történet, hogy eddig egyetlen barátnőm volt, akiről utólag kiderült, hogy csak azért volt velem, mert magányos volt és nem akart egyedül lenni. Ez azért elég ciki volt sajna. Ezek után, volt 2 olyan eset, amikor hónapokig udvaroltam és vártam, hogy mikor történik ténylegesen valami, de azoknak is bukta lett a vége. Ez főleg azért rossz, mert az egyik esetnél lett volna lehetőségem egy lánnyal összejönni, de túlságosan jófej volt ahhhoz, akivel megbeszéltük, hogy elmegyünk randizni, így elszalasztottam a lehetőséget. Aztán, legutolsó alkalommal, egy olyan lánnyal beszéltem, akire a környezetemben lévők azt mondták, tuti bejövök neki mert sokat beszélünk, nevetgélünk, egyebek, de persze azis kudarc lett.
És ezek után azt vettem észre magamon, hogy egész egyszerűen már a párkapcsolat gondolatától is hányingerem van. Persze, rossz egyedül és örülnék, ha lenne valaki aki szeret, de egész egyszerűen már nem tudom magam rávenni, hogy ismerkedjek. Mert egyből eszembe jut, hogy eddig csak kihasználtak/átvertek és nem akarom újra átélni azokat a dolgokat.
Valaki járt már így? Mit tett vagy mit lehet tenni, hogy másképp álljak hozzá?
Előre is köszönöm a válaszokat. :) 22/f
Nekem ilyen 14-20 éves koromban négy-öt akkora csalódásom volt, hogy manapság már úgy érzem minden nő csak hazudik és alkalmatlan vagyok arra, hogy őszintén szeressenek.
Közben pedig pont 20 éves korom után indult be a csajozós karrierem (nem vagyok csúnya, csak régen bénácska voltam), de azóta nem voltam szerelmes, mert egyszerűen kizárom a fejemből valahol legmélyen, hogy hozzám tényleg vonzódhatnak.
Elég rossz, mert mostanában meg akaratlanul én bántom meg ezzel sokszor a lányokat. Tizenévesként miért nem tudott egyik lány sem (úgy értem egy sem) viszont szeretni a jó néhányból?
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!