Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon koncentrálunk valamire, megtörténhet?
Figyelt kérdés
Például van bennem egy megérzés, hogy egy bizonyos sráccal még nincs vége annak, ami kettőnk között volt..Bevonzhatom valahogy Őt?
Vagy volt már valakivel olyan, hogy nagyon szeretett volna valamit, folyamatosan szuggerálta, és végül összejött? :)
2017. febr. 25. 20:18
1/7 anonim válasza:
Én egyedül csak a wc-ben éreztem ezt, amikor tényleg koncentráltam, ami nem zárja ki, hogy nincs ilyen.
2/7 anonim válasza:
A kérdés inkább az, hogy ha nem koncentrálsz, akkor is megtörténhet? A válasz igen és pont ugyanolyan eséllyel.
4/7 anonim válasza:
Azt mondják be lehet vonzani, de azt is mondják, hogy miért kéne bevonzani azt, ami anélkül is jönni fog. Mert ha jönnie kell,akkor úgyis jön.Csak ki kell várni, ahhoz meg türelem kell.Nekem volt, de nem azért mert szugeráltam,hanem mert így kellett lennie.Minél jobban erőlködsz, hogy összejöjjön,annál jobban nem jön. Amint elengeded jön.
5/7 anonim válasza:
Az esőt is csak várod, mert meleg van nagyon, essen már, de nem esik.Aztán eleged lesz belőle, és nem gondolsz rá többet, azt elkezd esni.
6/7 anonim válasza:
Igen mint ahogy az utolso irja..csak lemondasz rola lehet eltelnek évek is de ujbol szerelmes leszel vkibe és akkor màr hiàba bukkan fel lépett volna akkor nem pedig csak talonba tart és mikor kedve tàmad felbukkan..
7/7 anonim válasza:
Hát ha újra szerelmes lesz akkor már úgysem fogja érdekelni:) A fiú meg hogy mit nem szenved tök nem fogja érdekelni kérdezőt. Végül is nem az a kérdés felhívja e.Ő bevonzani akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!