Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megtörténhet, hogy ismerünk valakit már több éve, és egyszer csak egyik pillanatról a másikra megváltoznak az érzéseink vele kapcsolatban, és hirtelen kezdünk többet érezni iránta?
Azok a férfiak akiket első látásra úgy találok, hogy nagyon jól néz ki, az csak néhány napig érdekel.
Viszont akit már régebb óta ismerek és hirtelen felfigyeltem rá, hogy "Jéé, Őt eddig miért nem vettem észre?!" azok iránt akár évekig is képes vagyok érdeklődni... :)
Most leírom Neked azt, amit egyszer már leírtam máshová, egy másik hasonló kérdésre válaszolva.
Amikor én megismertem a páromat, egyáltalán nem érdekelt, mint férfi... sőt, továbbmegyek: még csak nem is tudtam rá úgy nézni, mint férfira. Ő lett a legjobb barátom, bármit megbeszélhettem vele, mert mindig meghallgatta a gondjaimat, és ő is elmesélte nekem az ő problémáit. Megvolt közöttünk a kölcsönös bizalom. Egy hullámhosszon voltunk, azonosan láttunk dolgokat, mindig hasonlított a véleményünk, ugyanúgy gondolkodtunk a világról, egyszóval remekül megértettük egymást, de soha, soha az életben nem láttam benne a férfit... egészen addig, amíg egy közös beszélgetésünk során hirtelen meg nem csókolt. És akkor valahogy rádöbbentem, hogy "Jéé! Nézzenek oda, basszus, tulajdonképpen ő is pasiból van." Olyan volt, mintha akkor láttam volna őt először, pedig ismertem már évek óta. Valahogy akkor tudatosult bennem, hogy a legjobb barátom igazából ugyanolyan férfiből van, csak én nem vettem ezt észre eddig... De ő is ugyanúgy pasi, méghozzá nem is akármilyen, hiszen évek óta ő a legfőbb támaszom, a bizalmasom, a lelki társam, a legjobb barátom, minden!! Pedig mondom, azelőtt sose úgy néztem rá, mint egy férfira, csakis mint a legjobb haveromra.
Na, mindegy. A történt ott végződik, hogy igazából még most sincs vége: a csók után összejöttünk és azóta is együtt vagyunk, most már lassan 4 éve. :)
Ja, és a legfontosabbat még nem mondtam: 2 hónapja megkérte a kezemet is, azóta menyasszony vagyok. :D
Szóval szerintem igenis, létezik barátságból szerelem, mert ezt a saját személyes példám is alátámasztja. Lehet, hogy először a lány csak egy jóbarátot lát majd a srácban, de később kiderülhet, hogy Ő lehet neki az Igazi. :) Nem szabad elsőre leírni senkit, mert még okozhat meglepetéseket. :)
Sok sikert! :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!