Igaz az, hogy ha nagyon koncentrálunk az általunk elképzelt képre, akkor azt bevonzhatjuk az életünkbe? Szerintetek megtörténhet ha nagyon hiszünk benne és reálisnak tartjuk?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon közeli barátom, és már nagyon szeretném ha átölelne és megcsókolna. Segíthet a pozitív gondolkozás?
Természetesen teszek is a dolgokért, de kellene egy kis "felsőbb" segítség is :)))
2012. márc. 5. 22:13
1/4 anonim válasza:
Van egy ilyen elmélet, és filmet is csináltak róla. Ez az: [link] Elég meggyőző, de ez más, mint pusztán pozitív gondolkodás. A dolog lényege, hogy a szellemnek teremtő ereje van, de az a cél amit Te kitűztél Magadnak, két emberen múlik...
2/4 anonim válasza:
Persze.. Bámultam az órát, és erősen akartam, elképzeltem hogy átvált 36-ról 37-re.. tényleg átváltott! Csak ajánlani tudom mindenkinek! :))
3/4 anonim válasza:
Így nem, ahogy írod.
Minél görcsösebben akarod, annál rosszabb lesz, és nem jön majd össze.
Lazán képzeld el, élvezd a látott képet, aztán felejtsd el, ne agyalj folyton ezen.
Így sikerülhet, mondom így feltételes módban, mert nem biztos, hogy így is összejön.
De egy a nagyon fontos: SOHA ne görcsölj rá semmire, mert így nem, hogy megkapod, de egyre távolabb kerülsz tőle.
Ha összejön OKÉ, ha nem, nem!
Így legyél vele.
Csak lazán!
4/4 anonim válasza:
A vonzás nem más mint az akarod-megkapod elv lovaglása az ok-okozatén természetesen úgy ködösítve, hogy első végignézésnél, sőt, ha elhiszed a második és a harmadiknál se jössz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!