Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esélye, hogy az első randin szóbajöhet/megtörténhet a szex?
hát barátom te még nem találkoztál igazi plázacicákkal, akik a fiatal lányok legalább 30 %-át kiteszik.
nekik tényleg csak a fészekrakó ösztön számít. tehát kocsi, pénz.... nézz már szét ember.....
Pontosan 50%.
Vagy megtörténik vagy nem. :D
Szerintem ilyen kérdést nem itt kell feltenned. A válaszadók többsége véleményem szerint csak fejben tudja a dolgokat, gyakorlatban már kevésbé.
Mindig jót mosolygok a hasonló kérdések utáni hozzászólásokon :)
Naszóval:
Megfelelő dumával, határozottsággal bármi elérhető.
Én háromszor voltam olyan helyzetben, hogy az adott lánnyal akkor találkoztam először és mégis összejött a dolog.
Itt most ne szórakozó helyekre gondolj, ahol a nők többsége ribanc. Megnyugtatásként mondom, hogy egyik lány se volt "k*rva" akivel ilyen módon dolgom volt.
A mai napig jóban vagyok velük és idő közben megismertem őket. HATÁROZOTTAN KIJELENTHETEM, hogy egyik se ilyen típusú lány.
Szóval én állítom, hogy összejöhet. Abban az esetben, ha határozott vagy, jó a dumád (és itt most ne csajozós szövegre gondolj, mert NEM LÉTEZIK CSAJOZÓS SZÖVEG! egyszerűen csak humorosnak, érdekesnek, és meghökkentőnek kell lenni) ha jó a megjelenésed, és a legfontosabb: ha a lány már nem szűz.
A többi hozzászólónak üzenem, hogy lepontozni nem kell, azért mert más véleményen vagyunk. Qurton kérdésére válaszoltam, így az értékelés is az ő feladata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!