Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az angoloknál, hogy megy ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az angoloknál, hogy megy ez a randizás dolog?

Figyelt kérdés

Ott is ugyan így mint itthon akár első randin lehet csók? Ott mennyit várnak az első szex-szel egy kapcsolatban? Ott is ugyan így aggódnak a lányok,hogy könnyűvérűnek nézik őket ha esetleg 1.-2.randi után lefekszenek a fiúval? És vajon mit gondolnak a fiúk?

Lécci olyan válaszoljon akinek van tapasztalata,esetleg kint él!

Kiváncsi vagyok erre nagyon. :D

2011. nov. 8. 01:23
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
71%

Amsterdam-ban van Piros Lámpás Negyed!!!!!

....az angolok kefélő gépek,rosszabbak mint mi!!!!!

2011. nov. 8. 01:26
 2/37 anonim ***** válasza:
92%
Angliában élek,és elmondhatom,hogy nem nehéz csajozni. Simán megnéznek az utcán is,mint mi a csajokat,nem úgy mint otthon,hogy elkapják a fejüket,ha rá mosolyogsz. Valahogy nyitottabbak a flörtölésre meg a sexre. Meg a legtöbb szépen van sminkelve,adnak magukra,sok a műszempillás és hát ez a térdharisnya miniszoknya párosítás huhh... 27F
2011. nov. 8. 01:41
 3/37 anonim ***** válasza:
90%
Én meglepődtem mikor kijöttem,mert azt hittem konzervatívabbak mint mi magyarok aztán a francokat. M.o-on sokkal jobban tartanak attól,hogy mit gondol rólad a másik. Ezeket nem érdekli.
2011. nov. 8. 01:44
 4/37 anonim ***** válasza:
92%

valóban, az egyéjszakás kaland ott teljesen elfogadott. A diszkókban is teljesen megszokott hazamenni valakivel, emiatt nem mondanak ribancnak senkit ott. Ha tancol egy csaj egy sráccal, jóformán normális hogy a csaj gatyán keresztül kitapogatja a srác farkát már miközben smárolnak a tánctéren. Emlékszem anno én egy fiúval megbeszéltem egy randit egy klubban, csókolóztunk táncolás közben, és a srác nem értette miért nem tapizom le ezért odahúzta a kezemet, én meg hátrahökköltem hogy wtf!! Utána nem győzött bocsánatot kérni. :D

Összességében, mivel a britteknek sokkal lazábbak az erkölcseik, ezért sokkal hamarabb ágyba bujnak, akár már első randin is. Ennek ellenére, azért nem mindenki ilyen, ezért nem várják el hogy ezt te is megtedd (főleg ha tudják hogy külföldi vagy). Mindent úgy kell csinálni olyan tempóban ami neked jól esik, sokszor másnak lenni mint az átlag adja meg nekik azt a különlegességet a kapcsolatban, amitől te leszel a hercegnőjük :)

2011. nov. 8. 06:03
 5/37 csaszi ***** válasza:
90%
Az angolok akkora kúrógépek, hogy egy méhkirálynő se toszik annyiszor élete során, mint ők! Akkor csinálják amikor csak lehetőség van rá! :) A lányoknak az se baj, ha csak 1 golyód van!
2011. nov. 8. 07:35
 6/37 Szőkevagyok,nemhülye ***** válasza:
89%
Ismered a várandós tinik c. műsort? Na abban brit csajok vannak...
2011. nov. 8. 09:40
 7/37 anonim ***** válasza:
91%
Nekem, amikor még új voltam itt Angliában, a külföldi barátaim azt mondták, hogy egy szórakozóhelyen elég odaállnom a bárpulthoz valami piával, és higgyem el jönni fognak a lányok... a tanács bevált :D
2011. nov. 8. 11:38
 8/37 anonim ***** válasza:
85%
egyszerűen csak nyitottabbak. ennyi. boldogabb nemzet.
2011. nov. 8. 20:28
 9/37 rottingrabbits ***** válasza:
78%
4 eve vagyok kint,es az angol csajok sokkal lazabb erkolcsuek mint a magyarok ugyhogy semmi problema. Sot a kozhiedelemmel ellentetben nem is mind ronda. Legalabbis itt Nottingham-ben.
2011. nov. 8. 23:58
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
... akkor azt hiszem reggel indulok is Angliába :D
2011. nov. 10. 01:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!