Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az angoloknál, hogy megy ez a randizás dolog?
Ott is ugyan így mint itthon akár első randin lehet csók? Ott mennyit várnak az első szex-szel egy kapcsolatban? Ott is ugyan így aggódnak a lányok,hogy könnyűvérűnek nézik őket ha esetleg 1.-2.randi után lefekszenek a fiúval? És vajon mit gondolnak a fiúk?
Lécci olyan válaszoljon akinek van tapasztalata,esetleg kint él!
Kiváncsi vagyok erre nagyon. :D
Amsterdam-ban van Piros Lámpás Negyed!!!!!
....az angolok kefélő gépek,rosszabbak mint mi!!!!!
valóban, az egyéjszakás kaland ott teljesen elfogadott. A diszkókban is teljesen megszokott hazamenni valakivel, emiatt nem mondanak ribancnak senkit ott. Ha tancol egy csaj egy sráccal, jóformán normális hogy a csaj gatyán keresztül kitapogatja a srác farkát már miközben smárolnak a tánctéren. Emlékszem anno én egy fiúval megbeszéltem egy randit egy klubban, csókolóztunk táncolás közben, és a srác nem értette miért nem tapizom le ezért odahúzta a kezemet, én meg hátrahökköltem hogy wtf!! Utána nem győzött bocsánatot kérni. :D
Összességében, mivel a britteknek sokkal lazábbak az erkölcseik, ezért sokkal hamarabb ágyba bujnak, akár már első randin is. Ennek ellenére, azért nem mindenki ilyen, ezért nem várják el hogy ezt te is megtedd (főleg ha tudják hogy külföldi vagy). Mindent úgy kell csinálni olyan tempóban ami neked jól esik, sokszor másnak lenni mint az átlag adja meg nekik azt a különlegességet a kapcsolatban, amitől te leszel a hercegnőjük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!