Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az angoloknál, hogy megy ez a randizás dolog?
Figyelt kérdés
Ott is ugyan így mint itthon akár első randin lehet csók? Ott mennyit várnak az első szex-szel egy kapcsolatban? Ott is ugyan így aggódnak a lányok,hogy könnyűvérűnek nézik őket ha esetleg 1.-2.randi után lefekszenek a fiúval? És vajon mit gondolnak a fiúk?
Lécci olyan válaszoljon akinek van tapasztalata,esetleg kint él!
Kiváncsi vagyok erre nagyon. :D
2011. nov. 8. 01:23
31/37 anonim válasza:
Az én barátom meg azt utálja, hogy ha a lány nyomul rá, mondván "nem érzi magát férfinek". Egymásnak lettünk teremtve :-) No de, ha angol csajokat akarsz dugni, dugj angol csajokat. Sok sikert!
32/37 anonim válasza:
köszi, meglesz, nem nyomulás az ha egy lány hozzászól egy fiúhoz szerintem, na mindegy.
33/37 kolosbean válasza:
még szerencse, hogy angol szakos vagyok, már indulok is :D
35/37 anonim válasza:
"Ez tök rossz olvasni, hogy nem hiányoznának a magyar csajok.
23/L"
Nekem igen!!
36/37 anonim válasza:
hát olvasva a kommenteket én szerintem megyek Angliába :D
37/37 anonim válasza:
Na most nem csak a csajok jobbak, becserkészhetőbbek, hanem több pénzük van nincs Orbán és ezáltal boldogabbak az emberek. Befejezem a középsulit és ott fogom elvégezni az egyetemet. Bár még szóba jöhet akár Amerika is, de most egész jókat írtatok Angliáról :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!