Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az angoloknál, hogy megy ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az angoloknál, hogy megy ez a randizás dolog?

Figyelt kérdés

Ott is ugyan így mint itthon akár első randin lehet csók? Ott mennyit várnak az első szex-szel egy kapcsolatban? Ott is ugyan így aggódnak a lányok,hogy könnyűvérűnek nézik őket ha esetleg 1.-2.randi után lefekszenek a fiúval? És vajon mit gondolnak a fiúk?

Lécci olyan válaszoljon akinek van tapasztalata,esetleg kint él!

Kiváncsi vagyok erre nagyon. :D

2011. nov. 8. 01:23
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
26%

"Meg a legtöbb szépen van sminkelve,adnak magukra,sok a műszempillás és hát ez a térdharisnya miniszoknya párosítás huhh"

Most komolyan ettől lesz valaki jó nő? Mert sminkeli magát meg műszempillája van? Ébredtél már fel ilyen lány mellett? Nem lehet mindig kellemes csalódás:D

Ha nem sminkelem magam akkor nem lehetek igényes meg nem 'adok magamra'?

Ezt így 17 évesen kérdezem, és átlagos arcom van szerintem / mások szerint szép.

2011. dec. 5. 19:56
 22/37 anonim ***** válasza:
78%

dehogynem :D

gondolom arra gondol, hogy az 'átlag alattiak' is legalább próbálkoznak :D:D

2011. dec. 5. 20:56
 23/37 anonim ***** válasza:
49%
Ja, értem én, csak azért mekkora csalódás hogy alapozó meg pirosító meg bronzosító meg tudomisén mi nélkül már meg sem tudod állapítani hogy ez most egy lány vagy egy fiú, illetve hogy most akkor 17 vagy 30.
2011. dec. 5. 21:15
 24/37 anonim ***** válasza:
47%
14:32 nekem sem hiányoznának a magyar csajok....udvarlás?pfff majd udvarol nektek a hóhér:D
2011. dec. 6. 01:15
 25/37 anonim ***** válasza:
48%

1:15

dehogynem hiányoznak neked... :D

2011. dec. 6. 13:25
 26/37 anonim ***** válasza:
72%
nekem hiányoznak :'(
2011. dec. 6. 16:59
 27/37 anonim ***** válasza:
80%

Ez tök rossz olvasni, hogy nem hiányoznának a magyar csajok.

23/L

2011. dec. 12. 22:38
 28/37 anonim ***** válasza:
81%
Hát most figyelj, ha a mygar csajoknak nem kellek csak elutasítanak, nem mutatnak érdeklődést irántam akkor nincs mese, más nemzet nőit kell boldoggá tennem.
2011. dec. 13. 09:01
 29/37 anonim ***** válasza:
63%
:DDDDDD Nyilván ennek is van oka. De igazad van, valószínűleg te keresgélsz rossz helyen.
2011. dec. 13. 16:14
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak magamat mondom, mindenhol ezt látom, itthon bármennyire is lehetek jó, nem szólnak hozzám a lányok ha én nem szólok hozzájuk, ennyit erről, angliában legalább kezdeményeznek ha tetszik nekik valaki.
2011. dec. 13. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!