Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb első randinak?
Gondoltam az állatkertre, és arra, hogy egy kis tó mellett sétáljunk, üljünk a tó melletti parkokban, illetve vízibicikli vagy csónakázás a tavon.
Meg esetleg ha van kalandpark.
Melyik a jobb ötlet?
Tetszik nagyon a lány, és ki akarom deríteni azt hogy én is bejövök-e neki, mert nagyon azt érzem hogy igen, legalábbis valami ezt súgja, és beleőrülök ha nem derítem ki. Még ha nem is, a nem-et is az ő saját szájából akarom hallani.
Szerintem állj elé és kérdezd meg melyiknek örülne!
Én odalennék tőle, hogy milyen felkészült vagy!
amúgy félénk visszahúzódó, és én is kb olyan vagyok, de muszáj megtudnom mert már nem bírom, az őrület határán vagyok, mindenképp hallani akarok valamit még azt is ha netalán nem, mert így beleőrülök. Egyszerűen nagyon azt érzem hogy ő is így érez, de sokat gondolkodom, és így kételkedem, de mégis túlságosan azt érzem h bejövök neki.
Nem számít ha nem-et mond, de mindenképp tudnom kell vagy ezt, vagy azt.
Kérdezd meg, hogy eljönne-e veled randizni?
Ha igen akkor hozd fel, hogy ilyen és ilyen terveid vannak e közül lehet választani! Választ csak jól kell kérdezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!