Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még lehet a mai világban szerenáddal hódítani?
Jajj, ne haragudj, nem akarok a lelkedbe gázolni, de ha nekem egy fiú így udvarolna, nem bírnám ki röhögés nélkül... Cuki lenne meg minden, de akkor is nagyon lúzer dolog. Nem bántásképp, de próbálj valahogy máshogy hódítani...
21/L
Én romantikus vagyok, de ez már túl nyál. Annyira kellemetlen, mikor csak barátok, barátnők is a verseiket mutogatják, hogy mekkora költők, de mind szar.
Ilyenkor mindenki helyett én égek. Borzasztó az ilyen.
Nekem nagyon tetszene a páromtól, ha egy rendes muzsikussal egy rendes szerenádra illő nótát elénekelne. Mindig ilyennek képzeltem a tökéletes lánykérést. Persze erre nincs esély, nem vállalja be.
Pedig nem nyálas, inkább tökös dolog, ha egy férfi erre is képes.
Nekem erről a szerenadrol mindig 4 kalapos mexikói jut eszembe .. gázos és egyáltalán nem eredeti.
Csak abban az esetben inponálna, ha mondjuk régóta, értsd évek óta együtt vagyok a fiúval és egyszer egy unalmas estén, kettesben a konyhában jatszana vmit. De ehhez nem is kell romantikus számnak lennie.
Maga a zeneiseg szexi, ha vki jól tolja, de nagyon bele kell találni, hogy hasson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!