Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni pasik azért mondják azt hogy csak belsővel nem lehet hódítani mert bensőjük sem jó és magukból indulnak ki?
Ennél a kérdésnél is csak azt mondogatják hogy ilyen nincs
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Akik ilyeneket mondanak azok saját magukból indulnak ki ugyanis ők sem jók bensőre csak azt hiszik és ezért nem tudják ezt elképzelni Pedig létezik ilyen
A benső szót teljes más értelemben használják.
Vegyél már egy értelmező kéziszótárat!
Amúgy meg mindenki kompenzálni akar valamivel, ha meg nem tud, akkor jobbnak állítja be magát, mint amilyen valójában.
Olyah ember kevés van, aki bevallja vagy látja, ha nem jó a bensője. Ezért a legtöbb ember úgy indul neki a nagyvilágnak, hogy neki tökéletes bensője van. És ezt LESZ SZÍVES ÉRTÉKELI AZ ELLENKEZŐ NEM!!!!! Illetve még előszeretettel mesélik be maguknak, hogy az összes ember egy tapló bunkó, aki náluk jobban néz ki.
Aztán ha a jó bensőjükről kérdezi őket vki, jön az, hogy nem veri a nőket meg kedves. Tyű. Azért hálistennek van sok férfi, aki ezt a szinten meg tudja ugrani, közben nem önsajnáltató és nőgyűlölő. És semmi olyat nem írnak, ami vmi pluszt hordozna.
Én is írtam ahhoz a kérdéshez, hogy igen, volt, hogy lelki vonzalomból lett fizikai (nem lett belőle semmi, mert a férfi a tanárom volt, és amúgy sem érdekeltem sztem mint nő). Ahhoz, hogy én ilyen szinten tudjak vonzódni vkihez, ahhoz nekem a kedvesség ALAP, pluszban kell vmi. Na ennek a férfinak iszonyatosan jó dumája volt (csípőből jött, nem volt erőltetett, tudott magán nevetni, nem egybites humora volt) és mellette überművelt- és tájékozott. Az itt rinyáló férfiakban gyanúm szerint nincs semmi különleges, és alapnak számító tulajdonságokat adnak elő úgy, mintha kuriózum lenne. És aztán csodálkoznak, miután lehazugoznak minket, hogy nem akarunk velük ismerkedni...
Ez egy tény, ahogy az is, hogy az ég kék és a halak nem lehetne tüdőrákosak.
Hiába jön bárki is azzal a nyálas Disney maszlaggal, hogy "nem számít a külső, a lényeg, hogy légy kedves és melegszívű", mert ha valaki egész egyszerűen úgy néz ki, mint Jabba, akkor lehet akármennyire jótétlélek, de akkor is csak egy egyirányú jegyet kap a barátzónába, vagy még oda se.
Nézz magadba, tedd a kezed a szívedre:
Képes lennél beleszeretni egy ilyen férfiba, ha külseje ellenére ő lenne a világ legkedvesebb és legodaadóbb embere?
Ez az egész "nem számít a külső blabla" baromság csak egy lassan ölő méreg, amivel a gerinctelen nők szívatják a ronda férfiakat, mert ezzel azt a hamis reményt keltik bennük, hogy hiába festenek úgy, mint egy kupac aligátorszar, van esélyük a boldogságra, a hamis remény pedig rosszabb, mint a legkegyetlenebb valóság, mert ez utóbbi legalább valódi.
Ez van, lehet lepontozni, magasról szarok rátok.
Létezik, de nagyon ritka.
Azt is mondják, hogy lottózásból nem lehet megélni, pedig van aki nyer rajta milliókat, milliárdokat. De ettől még erre nem lehet alapozni semmit az életben. Na ilyenek azok a nők is akik a belső miatt szeretnek meg valakit, miközben külsőleg nem vonzódnak hozzájuk...van is, meg nincs is.
A legjobb, ha az ember jó külsővel születik, akkor úgyis talál párt, tök mindegy milyen belül, de tényleg. Úgy is rágerjednek a nők. De ez meg szerencse kérdése, ki milyen géneket örököl.
#5 válaszoló ezt neked üzenném! engem is többször gyanúsítottak már meg, hogy valójában egy rothadó, undorító belsőm van, csak azt hiszem mennyire jó vagyok stb. stb.
Nos én a kedvességem, segítőkészségem, önzetlenségem, nagylelkűségem és toleranciám mellett hatalmas műveltséggel rendelkezett, rendkívül olvasott vagyok, tájékozott a tudomány minden területén (olyannyira, hogy több egyetemi tanár hökkent már meg rajta). És én nem csak érdekből vagyok kedves és rendes, mint oly sokan a világban, én hozzám odajön akárki kérni x értéknyi pénzt, én adok neki ha van nálam, nem hajtom el szerencsétlent csövest, ha valaki olyat tesz ami nekem nem tetszik, nem ugrik neki rögtön a torkának vagy kezdem el tervezni a kicsinyes bosszúhadjáratomat. Szerintem ezek nem alap dolgok, de mindenki döntse el maga. Csak ne az legyen már, hogy itt minden nőknél sikertelen férfi egy tudatlan, visszataszító, értéktelen romhalmaz, míg a vagány gyerek a BMW-ben a teremtés koronája.
8. Ezt, amit itt írtál, elhiszem neked. Csak az itt rinyálók többsége tényleg azt csinálja, hogy "kedves vagyok, a jó pasik nem azok, ezért a nőknek a lábam elé kell borulniuk", kb.
Azt5 amúgy hozzátenném, hogy az nyilván hazudik, aki azt mondja, a külső egyáltalán nem számít. De van olyan, hogy alapvetően nem jönne be az illető, jobban megismerik, és elkezdenek hozzá vonzódni. Olyannal nyilván nem jön ez össze, akinek az ember irtózik a külsejétől, mert ilyen is van. Meg azért ilyen esetben az igényesség sem mindegy. Van olyan srác, akit ismerek, és nyafog a nők felszínessége miatt... és amúgy nem is lenne rossz, ha adna magára. De nem vágja le a hosszú haját, mert macera többször a fodrászhoz menni, de meg se mossa 2-3 naponta, mert az is macera, és olyan undorítóan zsíros, hogy ránézni sem kellemes. A parfüm a b.iknak való, dezodorból veszi a filléres kínait, a saját testszagát megszokta... nem csóró, de a 20éves kibolyhosodott termopulcsijait horda csak és kizárólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!