Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni pasik azért mondják azt hogy csak belsővel nem lehet hódítani mert bensőjük sem jó és magukból indulnak ki?
Ennél a kérdésnél is csak azt mondogatják hogy ilyen nincs
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Akik ilyeneket mondanak azok saját magukból indulnak ki ugyanis ők sem jók bensőre csak azt hiszik és ezért nem tudják ezt elképzelni Pedig létezik ilyen
Én is írtam oda,hogy ilyen nincsen,mert valóban így látom.
Igazából erre csak annyit tudok írni,hogy gyere ismerj meg a való életben,nézd meg hogyan viselkedek másokkal,és miket csinálok... akkor már nem kételkednél milyen a belsőm :)
Vicces,de a hozzám hasonló srácokban van amúgy a legnagyobb tudás/tudat, hogy hogyan kell igazán bánni egy normális,értelmes nővel, és én ezt látom is.
0 esélyt kapunk a nőktől,mert nem születtünk helyesnek,és igen, még csak megismerni sem akarnak a nők,így pedig meg sem tudom mutatni a belsőm milyen.
Tehát ez egy körforgás,egy csapda...
24/F
Én meg azt látonm, hogy jóképű pasik is tudnak ugyanolyan rendesek lenni
De amúgy a vőlegényem sem egy címlapfiú, jelenleg még az anyjával él, nincs kocsija, szóval én meg ennyi erővel azon háborodhatok fel, hogy 100%-on áll egy olyan hozzászólás, ami azt mondja, hogy minden nő, köztük én is, azonnal letolná a bugyiját egy embernek, akinek az az egyetlen "jó" tulajdonsága, hogy BMW-je van.
Persze, hogy belso ertekekkel is lehet hoditani - felteve, hogy megkapod erre az eselyt.
Marpedig ismeretlen lanynal a legritkabb esetben kapod meg erre az eselyt - ha nem veszed le a labarol mar boven azelott (elso 1-2 randi), hogy egyaltalan eselyed lenne bemutatnod a belso ertekeidet, akkor ennyi volt.
Belso ertekekkel akkor lehet eselyed hoditani, ha amugy is ismeritek mar egymast, amugy is olyan kapcsolatban vagytok, tehat ahol van egyaltalan van eselyed ezeket megmutatni. De ha ismeretlenul kezdtek bele az is,erkedesbe, akkor nagyon keves lany adja meg neked (meg ezaltal maganak) azt az eselyt, hogy a belso ertekek dontsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!