Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok, jó belsővel, jó szöveggel ilyen átlagos nőt, úgy hogy úgy nézek ki mint Smuck Andor és nincs pénzem?
Figyelt kérdés
Ilyen átlagosabb nőre gondolnék, lejjebb nem akarom adni, mert a rosszabb külsőt szerintem kompenzálom a jó belsőmmel
2015. dec. 6. 16:15
1/9 anonim válasza:
Ez nem átlagos nő, bőven átlag feletti.
2/9 A kérdező kommentje:
1. Hát nekem ez inkább egy átlagos nő, ilyen nő iránt tudnék vonzódni
2015. dec. 6. 16:17
3/9 anonim válasza:
Ez a nő messze nem átlagos. (külsőre)
4/9 anonim válasza:
Nem unod még ezt? Miért kell kiírni 3442534252645 alkalommal ugyanazt a szart?
5/9 anonim válasza:
Ez a csaj egy fullos plázacica.
Bocs, hogy ezt írom, de 99% nem fogsz ilyen csajjal összejönni Smuck Andor külsővel.
Neki jól kinéző szintén fullos pasi fog kelleni.
Ez a természet rendje: fullos a fullossal, smuck a smuckkal, legalábbis az esetek többségében.
27/F
6/9 anonim válasza:
és ha ez az átlagos neked, akkor mi számít fullosnak?
8/9 anonim válasza:
Igen, én is ezt tapasztalom... nem túl előnyös külsejű srác azt mondja a csajra, akire csorog a nyála, hogy átlagos, hogy megsajnálják... hát nem csodálom, hogy sokan nem találnak maguknak átlagos csajt, mondván, hát azoknál is próbálkozom áááám , ha ez alatt egy ilyen lányt értenek. Szép haj, tökéletes bőr, smink (abba ne menjünk vele, hogy a szemöldöke egy merő borzalom), modell testalkat...
9/9 mellanka válasza:
Kulsosegekkel foglalkozol, semmi kozod nincs meg a kapcsolatok ertelmerol. Part nem katalogusbol valasztunk, hanem szerelembol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!