Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet esélye egy ilyen nőnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélye egy ilyen nőnél egy átlagos, picit átlag alatti fiúnak? Szerintetek ő egy csinosabb jobb nő?

Figyelt kérdés
[link]
2015. nov. 29. 22:09
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Ő egy kövér nő, de nem ettúl függ hogy lehet -e esélyed nála, a kémián múlik. Ami vagy van, vagy nincs.
2015. nov. 29. 22:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Kis sport !!!!!!!!!!!!!! Szép arca van pedig!
2015. nov. 29. 22:15
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
Szép az arca, kár a testéért. Egy 15 kg-t simán kéne fogynia. Inkább 20-at. Kérdezem: mi az átlagos fogalma? Mert sok nő szemében ez inkább negatív fogalom, mint pozitív. Pedig az átlagos szerintem nem negatív, nőben még csinos is.
2015. nov. 29. 22:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha neked tetszik akkor miért kérdezed?Nem tudod eldönteni?
2015. nov. 29. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy ilyen nőnek is lehetnek nagy igényei :))
2015. nov. 29. 22:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne? Kettőn múlik a vásár egyébként.

Tényleg szép arca van. Egy kis formáló-karcsúsító edzés, és tip-top nő lesz belőle.

2015. nov. 29. 22:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szép csaj, csak a melltartó fazonját és méretét kellene jobban eltalálni :)
2015. nov. 29. 23:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ő egy átlagos, csinos nő. Próbáld meg! Ha sosem mozdulsz, mert fosol, hogy mi van ha buksz...sosem fogsz párt találni!
2015. nov. 30. 10:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Miért nem lehet úgy kiírni, hogy véleményeznénk-e? (vagy csak nekem fura, hogy a kiszemeltjéről fehérneműs képe van?! Ráadásul minden oldalról)

Szerintem is szép arcod van, viszont egy 15-20 kilót fogyhatnál.

2015. dec. 3. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!