Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó külsővel de ocsmány belsővel mik az esélyem?
24 éves vagyok.
Atlagosan helyes,viszont magas és kidolgozott testtel. Most fejezem majd be az MA-t es doktorálni szeretnek utána, eléggé művelt vagyok,zenelek, jól táncolok, boxolni járok.
De a belsőm borzalmas. Csendes vagyok,merev,rideg,barataim alig vannak és rendkívül sótlan, unalmas vagyok. Nagyon "esetlenül" beszélek, unalmasan,nem tudok lazán flörtölni..
Hiába a tudas,műveltség,kinézet nem tudom magam "eladni".
Eddig mindig lányok szedtek fel de pár hónap után meguntak és csak szexbarátnak akartak megtartani páran.
Hogyan lehetne komoly kapcsolatom? A normális lányok miért nem tolerálják az ilyen férfiakat?
20/21 év felett keresgélek,azalatt túlsagosan éretlenek.
24/F
Ha a jó külső megvan, akkor mindegy, milyen vagy belül, lefeküdnék veled :)
19/L
Semmi. Ne várd azt, hogy majd valaki megváltoztat. Ha csak szimplán pesszimista vagy, de tudsz magadon nevetni, az még rendben van. Az, hogy rideg vagy, az viszont egy kapcsolatban elfogadhatatlan, feltéve, hogy a lánnyal sem tudsz feloldódni.
Hogy miért nem tolerálják? Mert úgy érzik melletted, hogy semmire se jók, hiszen látszólag nem tesznek téged boldoggá.
Ez nem ocsmány belső, pusztán neked ilyen a természeted! Az lenne ocsmány, ha fenyegetnéd, kínoznád, zsarolnád, az embereket!
Amennyiben tényleg olyan a külsőd, amilyennek írod, akkor csak kellene használnod, ugyanis ahogy írtad téged szedtek fel, tehát fordítva is menne a dolog... Ha jó a külsőd már félig sikeres vagy :)
Az első bekezdés elég jó.
Most gyúrjál rá a többire. Szerezz barátokat, oldódj fel, törekedj arra, hogy minél jobb társaság legyél. Ez sajnos így megy (én is megszenvedtem vele, de sikerült).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!