Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Külsővel "ismerkedni" felszine...

Külsővel "ismerkedni" felszinesség, belsővel meg erény? Na hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Na hogy is van ez? Lehet szépnek születni és teljesen nyilvánvaló mindenki számára, ha valaki jól néz ki.

Viszont ki lehet hozni magadból igen sokat, ha csak átlagos külsővel lettél megáldva.

Ugyanakkor jókedélyünek is lehet születni, de besavanyodottnak is. De ezeken is lehet fejleszteni (mármint a személyiségeden)...vagy rontani.

De akkor most nem ugyanugy felszinesség a jó személyiséget keresni valakiben?

Szerintem ezt az egész vélekedés csak azért van benne a köztudatban, mert az emberek szeretnek ilyen megfoghatatlan dolgokba reményeket táplálni. Mert mig a külső teljesen nyilvánvaló mindenki számára, addig a "belső"-vel lehet trükközni.

Elég ha csak a eröltetetten vicces és jófejkedő kövér lányokra gondoltok, akik valójában frusztrált és irigy hárpiák, 0 nőiességgel (persze vannak nagyon cuki szeretnivaló normális kövér lányok is, de ezzel visszajutunk a 3. bekezdéshez).

Vagy most az fáj, hogy aki szépnek születik az igen sok mindent megengedhet magának (a köcsögséget is), mert a szépsége miatt még igy is kelendő?

2014. febr. 12. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Hitvány ember a közönséges szerető, aki inkább a testet, mint a lelket szereti. Az ilyen szerető nem állhatatos, mivel nem állandó az sem, amit szeret. Mihelyt ugyanis a test virágzása megszűnik - márpedig ő ezt szerette - könnyen odébbáll, szégyent hozva sok beszédére és ígérgetésére
2014. febr. 12. 11:32
 2/4 A kérdező kommentje:
jaj egyem a kis lelkivilágodat.
2014. febr. 12. 11:40
 3/4 A kérdező kommentje:
én ráztam már le azért szeretőt, mert egyszerüen túl unalmas volt a társasága. Pedig jól nézett ki.
2014. febr. 12. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Én jól is nézek ki és kedves is vagyok :) Mindig azt mondják rám, hogy ritka.. Pedig szerintem egyáltalán nem az.. csak jó helyen kell keresni :) És én is utálom az unalmas embereket, ahogyan szerintem mindenki. Ne haragudj, erre a kérdésre más választ nem igazán tudtam adni,, mivel tök közhelyes volt a kérdésed.
2014. febr. 18. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!