Miért nehéz manapság az ismerkedés?
Figyelt kérdés
Nőként is kifejezetten nehéz dolgom van. Nincs oolyan pasi, aki avel lehet egy jòt beszélgetni, csetelni és, aki odafigyel rám ismerkedésnél. Jönnek azzal, h küldjek képet, aztán, ha netalán tetszem,akkor meg nyögvenyelős az egész. Már az eleje felszínes, meg nemtörődöm. Egy normális párkapcsolatra vágynék. Még a felszínességet valamennyire megértem, hiszen számít a külső, de h beszélgetni se lehe.. Más nők is jártak már így?2013. okt. 27. 23:18
1/22 anonim válasza:
Nem olvastam el a hosszú magyarázatot. Inkább küldj egy fényképet.
2/22 anonim válasza:
Őszinte leszek én személy szerint nem szeretek se chetelni se itt beszélgetni neten a legjobb ha személyesen találkozol a pasival és ha szimpatikusak vagytok egymásnak egész nap beszélgethettek, vagy amit szeretnél.......
3/22 anonim válasza:
#1 :DD
Amúgy én nem jártam így sosem, de ha minden jöttmenttel leállnék ismerkedni akkor biztos belefutnék én is ilyen emberekbe is.
4/22 anonim válasza:
Hogyne lenne,nagyon sok ilyen van csak meg kell találni őket.Ne az izomtibiknél akarj olyat keresni,és akkor meg fogod találni.Én is pl. ilyen vagyok,csak rajtam meg keresztülnéznek a nők,és le se szarják a fejem.Pedig én is csak egy normális párkapcsolatot szeretnék végre.Nagyon sok hasonló ismerősöm is van,aki így gondolkozik és odafigyelne a hölgyekre,csak hát mi nem kellünk a nőknek.
5/22 anonim válasza:
Ha hiszed, ha nem, pont most akartam egy hasonló kérdést kiírni. Elég sok lánnyal beszélgettem mostanában, de egyszerűen nem megy a beszélgetés. Egy ideig még oké és minden rendben, de utána meghal az egész.
Én is normális párkapcsolatra vágyom, de az itteni felhozatal... hát finoman szólva is egyszerű mint a faék. Sőt, elég szomorú, hogy két 18-19 éves lánnyal jobban el tudok beszélgetni, mint egy 24-25 évessel. Te hány éves vagy egyébként kérdező? Küldesz képet? (Csak vicceltem)
6/22 anonim válasza:
Nem nehéz ha megtanulod fiatalabb korodban de nyílván a minecraft nem sokat tanít ebben.
7/22 A kérdező kommentje:
Ki mondta, h minden jöttmenttel leállok? Felszínes, hülye emberek nem csak a neten vannak. Amúgy nagyon kedves feltételezés.
2013. okt. 27. 23:27
8/22 A kérdező kommentje:
22 vok. A képküldéssel nincs gondom. Csak azzal, h vannak oolyan pasik, akiknek egy adott zsánerük van és nem adnak lejjebb. Izomtiibik jól néznek ki, de ha nem lehet velük semmit se kezdeni, akkor nem kell. ÉS utcán elég gyakran megnéznek, de nem szòlítanak le, csak ritkán, sok ismerősöm nincs, így maradt a net.
2013. okt. 27. 23:31
9/22 anonim válasza:
Hát, írtam neked. Ha nem válaszolsz, így tényleg nehéz az ismerkedés... :)
10/22 anonim válasza:
1.én csak olyan lányal ismerkedek aki tetszik,annak nincs értelme hogy később kiderüljön hogy nem is tetszik(ezért kell a kép)2.tény hogy nagyon nehéz normálisan ismerkedni és beszélgetni egy jót valakivel anélkül hogy bármilyen hátsó szándéka lenne vagy egyéb,legalábbis én ezt tapasztaltam3.ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan,de akkor képet is kérnék (20/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!