Lányok! Egy ilyen bemutatkozáshoz mit szólnátok?
Mikor magamról írok egy pár sort bemutatkozásban, akkor az a kifogás, hogy nincs körülírva, hogy kit keresek. Ha pedig beleírom tényleg csak nagy vonalakban, akkor meg hogy ne arról írjak, hogy kit keresek, hanem hogy én milyen vagyok.
Ha netán összejön mindkettő, akkor meg túl van bonyolítva, nem vagyok elég laza. Túl "görcsös" a szöveg.
Erre mit mondtok?:
Álláshirdetés:
26 éves diploma előtt álló, de aktívan dolgozó fiatalember keres 19-25 éves kor között dekoratív, intelligens, szeretetre méltó lányt "Életem párja" pozícióra, annak határozatlan időre való, de lehetőleg élethosszig tartó betöltésére.
Jelentkező feladatai:
- szeretethiány pótlása
- gyengéd cirógatás
- együttlét jóban és rosszban egyaránt, amikor csak lehet
- közös esték, meghitt pillanatok, forró éjszakák eltöltése
Elvárások:
- legyen csinos, de ne magamutogató
- legyen kedves, de ne mérsékelt
- legyen művelt, de ne okoskodó
- legyen kritikus, de nem akadékoskodó
- legyen kreatív, szeressen alkotni
- rendelkezzen legalább alapszintű háztartási ismeretekkel
- legyen igényes magára és a környezetére
Előnyt jelent:
- 155 - 170 cm közötti magasság
- barna haj; barna szem; meleg, néha tüzes tekintet
- magasabb szintű háztartási ismeretek
Kizáró okok:
- dohányzás
- mértéktelen alkoholfogyasztás
- bármilyen drog fogyasztás
- féktelen bulizási hajlam, izgágaság
- sok pénz, gazdag szülők
- mozgalmas párkapcsolati előélet
Nem kizáró ok:
- ha "otthon", szülőkkel él
- ha nincs a megjelölt pozícióhoz kapcsolódó sokéves tapasztalata
Amennyiben úgy érzi, hogy a feladatokat teljes körűen és magas színvonalon el tudja látni, és napjait szívesen töltené egy 175 cm magas, átlagos testalkatú, barna hajú, zöldeskék szemű, igényes megjelenésű fiatalember társaságában, úgy egész alakos fotókkal, valamint telefonszámmal kiegészített "pályázati anyagát" küldje el az alábbi E-mail címre "Párban szép" jeligével:
Ügyeljen arra, hogy a csatolt fotók valamelyikén szerepeljen egy jel, ami szerint a fotó önszántából, a jelentkezés alkalmából készült, pl: egy kézben tartott A4-es papír "Párban szép" jeligével. Csalók kíméljenek, photoshoppal buherált képektől mentes pályázatokat várok.
Fizetés megegyezés szerint, természetben.
Jelentkezési határidő nincs.
A-az-az mi az?
Ennyi energiát belenyomsz a párkeresésbe, le a kalappal!
#1 "Bocsi, de ezt láttam a neten...... semmi eredeti."
Hű bazz nem mondod? Képzeld, elárulok egy titkot, én is ott olvastam, hol is... gyakorikérdések vagy mi. o.O
#6 - Azok a drága előítéletek
Inkább:
Isten ments az olyan emberektől, mint te vagy!
Ennyiből előítéletekkel le is írsz bárkit! Gratulálok! Valószínűleg egyedül vagy, vagy esetleg van 1-2 barátod, akik hasonló ***** gondolkodásúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!