Mit szólnátok ha kiderülne hogy az új barátnőtök patkányokat tart a szobájában szabadon?
Szerintem hatalmas. Én biztos örülnék neki. :D
Gondolom, ha elvannak a szobájában, akkor nem mocskosak és nem is fognak megharapni. Egyik ismerősöm vadászgörényt tart a házában. Az is nagyon aranyos volt csak épp engem nem komált. :S
Szereznék egy Anakondát.
Amúgy nem kéne a csaj. Gondolnám h agyilag bajok vannak...
miért ne kószálhatnának szabadon? igaz nekem csak macskám van, de azért mégis bizton állítom, hogy a patkány sem harapja el a torkod álmodban,és éces sem leszel tőle.
(már ha nem az utcán fogta be őket :D akkor tuti véged.)
Anyámnak 12 csuklyás patkánya van.. Okosak, tiszták, játékosak..Mindegyiknek van tiszta, szép ketrece aminek az ajtaja mindig nyitva van. Szabadon mozognak a lakásban.. Nelli az egyik patkány kis félénk, ha jön a barátom vagy bárki hozzánk akkor ő gyorsan beszalad a ketrecébe, magára csukja az ajtót, és a kis kuckóba bújik..:) A többiek kíváncsiak, őket érdeklik a vendégek.. soha senki nem félt tőlük. Sosem harapnak meg, sőt pár trükkre is képesek..
Zolika például ha kapjon ropit hátraszaltót csinál.. (jutalom egy ropi)
Ha idegen jön akkor előtte anyu minden patkányt berak a ketrecébe.. Amúgy éjszaka mindegyik bemegy a saját helyére...(pedig éjszakai állatok,de ott érzik magukat éjszaka biztonságban)
Szóval semmivel sem rosszabb állatok mint a hörcsög vagy tengeri malac vagy nyúl..:)
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!