Nőként is kifejezetten nehéz dolgom van. Nincs oolyan pasi, aki avel lehet egy jòt beszélgetni, csetelni és, aki odafigyel rám ismerkedésnél. Jönnek azzal, h küldjek képet, aztán, ha netalán tetszem,akkor meg nyögvenyelős az egész. Már az eleje felszínes, meg nemtörődöm. Egy normális párkapcsolatra vágynék. Még a felszínességet valamennyire megértem, hiszen számít a külső, de h beszélgetni se lehe.. Más nők is jártak már így?
22 éves létedre úgy írsz, mint egy 16 éves. Jó, tudom, ez nem olyan vészes korkülönbség, de akkor is.
2013. okt. 27. 23:38
12/22 anonim válasza:
Mert az emberek olyanok, mint egy fatuskó. Félnek közeledni. Szoronganak. Egyszerűen lehetetlen ismerkedni neten kívül akár a szép nőknek is. legtöbbjükhöz csak a pofátlan primitív alakok mennek oda akik csak kúrni akarnak. Igazi férfiak akiket érdekel a nők lelke ők sajnos nem kezdeményeznek. siralmas a helyzet, de nem reméynytelen.
22N
2013. okt. 27. 23:42
13/22 anonim válasza:
# 12:
Tévedés. Én igazán aktívan próbálkozom és nem vagyok tuskó. Élőben annyira nem, de annak más oka van, nem a külsőm.
2013. okt. 27. 23:45
14/22 anonim válasza:
Lehet rosszaknál próbálkozol, akiknek barátja van van nem akar kapcsolatot.
2013. okt. 27. 23:48
15/22 A kérdező kommentje:
Hm? Miért írok úgy, mint egy 16 éves?
2013. okt. 27. 23:48
16/22 anonim válasza:
Ez tény. Van egy hatalmas halmaz, amiben nyüzsögnek a lányok és én mindig azokat fogom ki, akik egyszerűek mint egy faék. Ha mégsem egyszerűek és talán még működne is, akkor pedig a román határ mellett laknak úgy, hogy én az osztrák és szlovák mellett...
2013. okt. 27. 23:49
17/22 anonim válasza:
# 15:
Azért mert tényleg úgy írsz. A vok szócskát az emberek általában 18 éves korukban elhagyják. :)
2013. okt. 27. 23:52
18/22 A kérdező kommentje:
Ja, rövidítek. :) De a helyesírásom nem olyan, mint az itteni tizenévesek egy részének.
2013. okt. 27. 23:54
19/22 anonim válasza:
Sokra nem mész vele sajnos, ha a mondanivalód nem túl tartalmas... Ráadásul tényleg jót beszélgettünk nem? Megírtam hogy hol lakok és azóta se kép, se hang és megjegyzést is fűztem (ami lehet hogy sértő volt). :D
Biztos hogy a férfiakkal van a baj? :)
2013. okt. 27. 23:56
20/22 A kérdező kommentje:
Késő van, sokan írtatok, nem kell mindenen megsértődni. Mindenkinek fogok válaszolni, de rossz a netem is és holnap korán kelek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!