Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol ismerkedjek?

Hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés
Járok bulizgatni, iszogatni haverokkal, ahol megismerek srácokat, de egyik sem az a "hú na belőle kinézek valami komolyabbat is" srác. Hol találok olyan srácot, aki 22-25 éves, jól néz ki: ápolt, rendezett, van stílusa, egyetemre jár, dolgozik (aki előtt áll jövő, akivel komolyabbra is fordulhatna a kapcsolatunk), humoros, (ide jönnének a jó tulajdonságok, de toleráns vagyok és alkalmazkodó...) tiszteli hogy nő vagyok, nincsenek káros szenvedélyei, család-centrikus és nem él túl nagy társasági életet? :9 Túl sok a feltétel? :) :D :(

2013. okt. 27. 19:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
21/ L. Budapest.
2013. okt. 27. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen túl sokk vagy!
2013. okt. 27. 19:52
 3/11 anonim ***** válasza:
ja "kicsit" sok az elvárás
2013. okt. 27. 19:53
 4/11 A kérdező kommentje:
Nektek nincsenek elvárásaitok egy lánnyal/sráccal szemben? Akárki jöhet akármikor? :/
2013. okt. 27. 19:54
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem elég csak a külső (de az hibátlan legyen:D) meg hogy azért ne legyen flegma pl mert az nagyon idegesítő:D
2013. okt. 27. 19:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Kb. nekem is hasonló elvárásaim vannak. Kivéve, hogy egyetemista legyen. Ez nem feltétel.

Nem is volt még párkapcsolatom...szóval lehet sok a feltétel, elgondolkodtató. :)

2013. okt. 27. 19:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem sok. Majdnem magamra ismertem - az első kritériumot leszámítva: 1 évvel fiatalabb vagyok -, viszont én mégis csak a barátságig jutok a lányokkal. Na, erre mit mondasz? :)
2013. okt. 27. 19:59
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 Én meg sehova se jutok a fiúkkal :D Járunk, de semmi komolyat nem akarnak "úgy értem hosszabb távon nem tudják elképzelni a dolgot velem"
2013. okt. 27. 20:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Mindig azt látom, hogy a lányok, nők nagy része egyetemista vagy egyetemet végzett fiút, férfit keres.

Aki nem jár vagy járt egyetemre az már nem is jó?

Az, hogy ápolt és rendezett az egy alap dolog, de mi ez, hogy jól néz ki?

Kinek? Neked vagy a többieknek akiknek villognál vele?

Sok az elvárasi halmazok száma és nagyon kicsi az esély, hogy ezek mind metszék egymást.

Sokakban megvannak ezek a jegyek és tulajdonságok amiket keresel.

2013. okt. 27. 20:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor most felteszem azt a kérdést, amit magamnak is feltettem már néhányszor: miért? Ugye, milyen nehéz rá válaszolni? ;)
2013. okt. 27. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!