Hogyan ismerkedjek meg vele? (meleg kérdés)
Van egy nagyon cuki srác egy osztállyal fölöttem a suliban. Sokszor szoktam látni a folyosón, mert a termünk egymással szemben van. Úgy érzem, hogy van rá esély, hogy meleg lenne, benne van egy ilyen 8 vagy 10 fős tánccsoportban, amiben vannak lányok is, de még mellette van egy olyan srác is, akiről tudom hogy meleg, és vannak ilyen képei is ilyen előadásukról amin ilyen tipikus b*zis, lányos mozdulatokat csinál, meg olyan ruhákban is van. Ezen kívül úgy veszem észre hogy csak egy pár fiúbarátja van, és többször van lányok körében, de egyszer se láttam volna még, hogy hozzáért volna valamelyikhez is, tehát ilyen visszahúzódó, szelíd természete van. Továbbá 1 képet se láttam róla, amin lánnyal lett volna valamilyen közeli viszonyban. 2 hete bejelöltem fb-on, ő vissza is jelölt.
Szóval hogy létesítsek vele akármilyen szintű kapcsolatot úgy, hogy eddig konkrétan 1 szót nem beszéltünk egymással? (Egyszer úgy emlékszem, hogy volt egy olyan, hogy mentem egy órára abba a terembe, ahol ő volt előzőleg, és ő éppen a tanárral akart beszélni, aki hosszú percekig egy másik gyerekkel társalgott, és olyan röhejes volt a szitu, hogy az a srác már ott szenvedett, hogy tudjon már beszélni egy szót a tanárral, hogy így egymásra néztünk és vigyorogtunk egyet, hogy mennyire nem jön neki össze, de nem biztos, hogy ezt ő is ilyen "baráti vigyornak" fogta fel...) - szóval ennyi, és folyton ő jár az eszemben, és tök jó lenne már egy baráti viszonyt kialakítani vele, ti hogy kezdenétek?
18/F
ezt küldd el neki FB, de szó szerint, semmit se másíts meg, hiddd el, bízz bennem:
"Szia, szóval el szeretném mondani, miért jelöltelek be és miért tartott idáig, hogy összeszedjem a bátorságot, hogy írjak neked. Szeretnélek megismerni jobban, mert szimpatikus vagy számomra :). Persze csak ha részedről is oké, ha nem, így jártam, nem sértődöm meg, de szeretném tudni, lehet e ez a dolog kölcsönös? :)
Ez egyébként egész jó, hmmmm.....
Mindenesetre kell nekem még bátorság, hogy ezt elküldjem neki...
De amúgy köszi szépen a tippet!
Csak lazán! Ha görcsösködöl sose érsz el semmit!
Összebarátkozol úgy vele mint bárki mással tennéd, aztán majd később fokozatosan beadagolod neki hogy szereted.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!