"Fetisizmusba" hajló a viselkedésem?
Világ életemben csak a kisportolt férfiak tetszettek, más testalkatú emberekhez sohasem vonzódtam. (Kísérleteztem átlagos, vékony stb. srácokkal is, de semmilyen szinten nem tudtak lázba hozni, a hideg rázott ki, holott mint embereket, nagyon kedveltem őket). Saját magamtól is a maximumot várom el, rendszeresen és intenzíven sportolok, figyelek az étkezésemre, egyrészt a kölcsönösség miatt, másrészt mert csak így tudok viszonylag elégedetten a tükörbe nézni.
Egyáltalán nem érzem rosszul magam emiatt, és senki ne jöjjön azzal, hogy sivár és felszínes vagyok, a belső értékek fontosak, de nyilván nem fogok olyannal összejönni, akihez képtelen vagyok vonzódni, és nálam ez nem tud fokozatosan kialakulni. Nem azt mondom,hogy ha együtt vagyunk, akkor a másik mindig legyen csúcsformában, mert a kapcsolat lényege, hogy önmagáért szeretem, viszont a szex fontos rész, ha pl. hirtelen húsz kiló hájat felszedne, akkor már egyáltalán nem lennék képes lefeküdni vele.
A kérdésem az, hogy ez a fajta 'izomszeretet' ugyanolyan fétis-e, mint mondjuk a latex imádata, vagy hogy valaki csak harisnyás nőkre tud elélvezni, vagy valami egyéb dolog?
Kösz a válaszokat!
22/F
"belső értékek fontosak, de nyilván nem fogok olyannal összejönni, akihez képtelen vagyok vonzódni"
Ez szép és jó de csak akkor, ha ez a MÁSODLAGOS...
Nálam a láb a fétis..
Na.. akkor szegény bátyám tényleg bajba van, mert ő 100%os szuperpasi, 36éves, de nagyon ott van, igazi Twink.
Nem tudom hogy biszex vagy herero, de ő izmos is, a lába meg az egész teste is nagyon szép.
Kösz szépen az értelmes válaszokat.:)
Utolsó: nem értem, a bátyád hogy is jön ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!