Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet velem? Nagyon nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem? Nagyon nem értem magam, a viselkedésem.

Figyelt kérdés

Körvonalakban elmesélem, de szükséges a részletesebb sztori, akinek van energiája, és tud is hozzászólni a témához, írjon privátban. Elvesztem.

Tavaly novemberben megismertem egy srácot, akibe könnyen, és naiv módon beleszerettem. Nevezzük őt R-nek. Ő hatalmas nagy játékos, velem is csak cicázott. Nagyon szerelmes voltam. Aztán lassanként, augusztusra rájöttem a dolgokra, elegem lett és tudatosult bennem, hogy tovább kell lépjek - lassan érzelmileg is eljutottam a pontra, ahonnan túl már képes voltam továbblépni - újra nyitottam a fiúk felé.

Mikor eljött a szeptember, R-rel nem szóltunk egymáshoz - bár ő köszönt, én hűvös voltam. Aztán kézzel írt egy bocsánatkérő levelet, elég manipulatívan, érzelmi zsarolással teli mondatokkal, és engem is hibáztatva a történekért. Nem repestem az ötlettől, hogy "legyünk újra barátok", de megbocsátottam a gesztust értékelve. Egy hónapja összejöttem egy tapasztalt pasival. Az ő neve legyen Ádám. Őt márciusban ismertem meg, és kezdettől fogva hihetetlenül egy hullámhosszon voltunk - mintha a másik felemet ismertem volna meg. Ő kezdeményezett, konkrétan belecsöppentem a kapcsolatba, nem kellett semmitsem tennem.

Egy ideje R sokat jár a fejemben, idegesít, nem tudom, hogy kezeljem. Elegem van a stílusából, hogy önző, hisztis, és makacs, és borzasztóan odavan magáért. Lekezelően bántam vele, amikor megint rámírt facebookon, vagy a suli folyosóján, és bepróbálkozott. Sokat emlegettem Ádámnak - talán túl sokat. Most hallottam, hogy egy barátnőm meg R smároltak, meg R járni akar a csajjal, és megcsalták a csaj pasiját, és neki is manipulatív üzeneteket írogat. Kicsit féltékeny lettem... És Ádámmal múlkor együtt voltunk, valahogy nem tudtam rá koncentrálni, nem érzem, hogy hiányozna. Bepántikoltam. Mit csináljak, mi legyen?! Valaki mondja meg, képtelen vagyok tisztán látni!

2012. nov. 16. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. nov. 16. 22:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Én 16. ( R 19 jelenleg )
2012. nov. 16. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért féltékenykedsz rá, ha egyszer tudod hogy milyen?

Valószínűleg az kell neked (mint sok más lánynak), ami elérhetetlen, vagy ami csak fájdalmat okozna. Térj észhez, ott van neked az "Ádám", örülj hogy valaki egyáltalán foglalkozik veled! Másnak sajnos még ennyi sem adatik meg.

2012. nov. 16. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:
am szerintem, egy barátnő ne szűrje össze a levet egy barátnő exével.. szerintem tök alap h igy is féltékeny lettél..
2012. nov. 16. 23:04
 5/6 A kérdező kommentje:

Na, ő aztán nem is az olyasfajta barátnő kategória...

Valahogy nem akarok "Ádámmal" sem beszélni. Annyira rosszul érzem magam, és bűntudatom van... Úgy érzem, sosem fogom tudni így boldoggá tenni "Ádámot", és R tönkre fog tenni engem, mert nemsokára muszáj lesz együtt dolgoznunk, úgy heti 3x minimum 3 órát, egész májusig... ( színjátszó ) és utána egész júniusig előadások, elutazunk többnapos kirándulásokra... Félek, hogy elcsábulok, nem bízom magamban. Nem tudom mi van velem......

2012. nov. 16. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Ebben már viszont senki nem tud segíteni. Csak magadra számíthatsz.

Ha előre elkönyveled magadat gyengének, akkor el is fog csábítani, aztán Te is csak egy leszel a sok közül meglásd.

2012. nov. 16. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!