Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedjek meg vele?...

Hogyan ismerkedjek meg vele? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés

Van egy nagyon cuki srác egy osztállyal fölöttem a suliban. Sokszor szoktam látni a folyosón, mert a termünk egymással szemben van. Úgy érzem, hogy van rá esély, hogy meleg lenne, benne van egy ilyen 8 vagy 10 fős tánccsoportban, amiben vannak lányok is, de még mellette van egy olyan srác is, akiről tudom hogy meleg, és vannak ilyen képei is ilyen előadásukról amin ilyen tipikus b*zis, lányos mozdulatokat csinál, meg olyan ruhákban is van. Ezen kívül úgy veszem észre hogy csak egy pár fiúbarátja van, és többször van lányok körében, de egyszer se láttam volna még, hogy hozzáért volna valamelyikhez is, tehát ilyen visszahúzódó, szelíd természete van. Továbbá 1 képet se láttam róla, amin lánnyal lett volna valamilyen közeli viszonyban. 2 hete bejelöltem fb-on, ő vissza is jelölt.

Szóval hogy létesítsek vele akármilyen szintű kapcsolatot úgy, hogy eddig konkrétan 1 szót nem beszéltünk egymással? (Egyszer úgy emlékszem, hogy volt egy olyan, hogy mentem egy órára abba a terembe, ahol ő volt előzőleg, és ő éppen a tanárral akart beszélni, aki hosszú percekig egy másik gyerekkel társalgott, és olyan röhejes volt a szitu, hogy az a srác már ott szenvedett, hogy tudjon már beszélni egy szót a tanárral, hogy így egymásra néztünk és vigyorogtunk egyet, hogy mennyire nem jön neki össze, de nem biztos, hogy ezt ő is ilyen "baráti vigyornak" fogta fel...) - szóval ennyi, és folyton ő jár az eszemben, és tök jó lenne már egy baráti viszonyt kialakítani vele, ti hogy kezdenétek?

18/F

2013. okt. 26. 20:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
nincs valami buli vagy alkalom hogy tudjatok dumálni? vagy kérj tőle valamiben segítséget, menj oda hozzá amikor éppen egyedül van..ha cigizik és te is kérj tőle tüzet :D vagy ha más nem, marad a fb.
2013. okt. 28. 12:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Azóta semmi előrelépés nem történt a dologban? Írhatnál pár szót kérdező, ha már kiemelted a kérdést! Azóta majdnem 3 hónap eltelt!
2014. jan. 18. 20:08
 13/15 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva semmi jelentős. Több képen is bejelölték közben, amin még extra b*zisabban néz ki, minden ismerősöm azt mondja, hogy szerinte tuti az. Továbbra is köszönünk rendszeresen, 1-szer 2-szer olyan furcsán köszön, amit nem bírok beazonosítani, hogy mit jelent, érdekes arckifejezései vannak. Amúgy minden mozdulata meg az egész viselkedése teljesen arról árulkodik, hogy az, de nem lehet tudni. Mindegy, úgyse lesz belőle semmi, már mindjárt érettségi-idő, aztán többet soha az életemben nem fogom látni :(
2014. jan. 18. 20:38
 14/15 anonim ***** válasza:

"Mindegy, úgyse lesz belőle semmi, már mindjárt érettségi-idő, aztán többet soha az életemben nem fogom látni :( "

Ne így állj hozzá! Tudod már, hogy hova fog jelentkezni továbbtanulni? Tudd meg, és beszélgess vele erről, hogy miért éppen oda jelentkezik, miért szeretne ott tanulni stb. Így beszélgethetsz is vele és kis szerencsével még ugyanoda is járhattok, persze ha ugyanaz a szak érdekel benneteket. Hajrá, ne feledd, bátorság nélkül nincs győzelem! ;)

27/F (meleg)

2014. jan. 18. 20:55
 15/15 anonim válasza:
Na azért van még addig az érettségig egy pár hónap, ha igaz. Addig még böven lesz alkalmad beszélni vele. Próbáld meg összeszedni minden bátorságod, és próbálj meg közelebbröl is megismerkedni vele. Máskülönben lehet, hogy életed nagy lehetöségét szalasztod el, amit egész életedben bánni fogsz, hogy még csak egy esélyt sem adtál magadnak.
2014. márc. 2. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!