Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg nem felsőbbrendűek a férfiakhoz képest?
Őszinte leszek, én szeretem ha a férfiak piedesztálra emelnek, de nem hangoztatom, csak jól esik.
Ettől függetlenül nem tartom a női nemet felsőbbrendűnek, mert nem az!
Tényleg nem.
"Múltkor egy jó nő célzott valamire, én pedig észre sem vettem, annyival butább vagyok."
Hát igen, a kérdésed alapján üvölt belőled hogy mennyire buta vagy, így nem is csoda ha ilyeneknek hiszel.
Semmi baj, hidd el sok lány szereti az ilyen papucs fiúkat.
Okosabbak ? Te megnézted a világ nagy talalmanyait és azt hogy férfi vagy nő találta e fel ? :)) Érdemes lesz átnézni.
Nem okosabbak csak mások :))
"a kérdésed alapján üvölt belőled hogy mennyire buta vagy"
Válaszod alapján üvölt belőled a rosszindulat. Nem baj, sok nő hasonlóan rosszindulatú. Bár itt a butaság is felmerül.
Komolyan itt tartunk szellemileg 2017-ben, Európa szívében?
Egyik nem se felsőbbrendűbb a másiknál.
Vannak okosabb emberek, és butább emberek. Ennyi.
N
A női nem nem felsőbbrendű a férfi nemnél, és (akármennyire is fáj ez sokaknak) a férfi nem sem felsőbbrendű a nőknél, annak ellenére sem, hogy a történelem nagy részében nem engedték a nőket a tudományok közelébe.
Vannak nők, akik okosabbak nálad, és vannak, akik butábbak, szóval ha megijeszt az okos nők társasága, akkor kereshetsz olyanokat, akiket túlszárnyalsz értelmileg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!