Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért az olyan férfiakhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az olyan férfiakhoz vonzodom akikről előbb utóbb megtudom hogy párkapcsolata van? 19/L

Figyelt kérdés
Most kerültem egy új munkahelyre és van ott két férfi akik tetszenek nekem, és biztos vagyok benne hogy énis nekik mert mindig engem néznek, dicsérnek és kedvesek velem, aztán megtudtam hogy van baratnőjük aztán persze mindkettő tabu lett számomra, de mégis valami vonz bennük, ez miért van? Eszem ágában sincs kikezdeni velük mert tiszteletbe tartom hogy párkapcsolatban vannak.. Nemtudom mi tévő legyek mert már megrögzötten nézem az egyik facebook prodilját és instagramját

2017. aug. 27. 14:13
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Ha lepipázol, segít felejteni.
2017. aug. 27. 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Ösztön. A nők tudat alatt megérzik, hogy melyik az a férfi aki más nőnek is kell és az kell nekik is, mert annak vannak "alfahím" génjei, és ösztönösen ő is azt a pasit akarja. Ezek az ösztönök még az ősidőkről maradtak ránk, ahol még a törzsfőnök kizárólagos joga volt a szaporodás egy törzsön belül.

Ezért van ennyi 20-as nő aki egy idősebb nős férfi szeretője és ezt pontosan tudja, hogy ez helytelen, de nem tud ellenállni a vérének. És ezért van ennyi szűz fiú, aki meg nem tud barátnőt szerezni.

2017. aug. 27. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom azért vonzódsz hozzájuk mert jóképűek méghozzá annyira hogy ez nem csak neked tűnt fel. Mi fiatal srácok viszont már nem is agyalunk azon hogy egy fiatal csaj egyedül van e vagy kapcsolatban. Ha kinéz annyira hogy nem hányjuk le amikor szemünk elé kerül akkor tuti hogy van valakije.
2017. aug. 27. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
ugyanez. esetekben akik nekem tetszenek, még csak nem is adoniszok, udvarolnak, ismerkedtünk majd kiderül h feleség/barátnő van a képben... ez akkor kellemetlen mikor beleszeretsz közbe az illetőbe és a "kedves" menetközben elfelejti közölni h kapcsolatban él. de nekem sem akad szingli.
2017. aug. 27. 14:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyen szituba vagyok
2017. aug. 27. 14:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Ismerős..
2017. aug. 27. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szinte az összes nő ugyanarra a pár pasira megy, akkor ennek bizony ez a következménye. Ott van melllettük egy millió szingli férfi, de azok persze nem kellenek nektek.
2017. aug. 27. 15:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Ha szinte az összes nő ugyanarra a pár pasira megy"

itt a lényeg !

a kérdező meg jól elszólta magát :)

2017. aug. 27. 16:19
 9/9 anonim ***** válasza:
mert lelki beteg vagy, azert vonzod be
2017. okt. 12. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!