Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok egy olyan pasinak, akinek 32 évesen még nem volt egyetlen párkapcsolata sem, és még egy randit sem sikerült összehoznia?
Azért komolyan mondom szégyennek tartom azt hogy eddig volt 7 válasz és egyedül csak az 5. válaszoló írt olyat ami értelmes. Az előtte lévő válaszolóknak nem tudom mi a bánat bajuk van de nem is akarom tudni.
Most nem igazán értem hogy itt van egy férfi aki 32 éves és soha nem volt nője stb... mert nem úgy alakultak a dolgok és most kapott észbe hogy szeretne nőt, családot, stb... és tanácsot vár az emberektől mert nem tud mit kezdjen ezzel a helyzetével, és erre azt látom hogy inkább elnyomják mert szerintük szégyen ez az egész.
Undorító amit itt látok, és ennek az oldalnak nem erről kellene szólnia!
Egyébként a kérdésre térve, kérdező hasonlót javaslok amit az 5-ös válaszoló írt. Én a helyedbe összekapnám magam és elsősorban olyan közösségi helyek után néznék ahova tényleg szívesen elmennél és ismerkednél ott.
A tanács az hogy ameddig nem fontos főleg az elején ne reklámozd hogy soha nem volt senkid, és tőlük se kérdezd mióta vannak egyedül stb... Amikor már kialakul valakivel valami akkor kevésbé ciki ha kiderül, de semmiképp se titkold a végtelenségig de ameddig nem muszáj ne is említsd a dolgot. ha tényleg erre kerülne a sor akkor légy őszinte, vannak akik megfognak érteni bár ritka, de nem lehetetlen.
Én ismerek egy 38 év körüli pasast aki 35 évesen csókolózott először és feküdt le nővel, sőt 30 éves koráig nem is csajozott meg semmi mert félt meg kitudja. Tehát nem csak te vagy az egyetlen aki ilyen helyzetben van/volt, de én javaslom ha tényleg nem akarsz egyedül meghalni akkor szedd össze magad mert még van esélyed.
Megsúgom apám is 30 évesen jött össze anyámmal, igaz kamaszként nagy csajozó volt de 19 évesen amikor bevonult katonának és leszerelt, utána meg dolgozni ment akkor egy ideig elhanyagolta ezt mert pénzt spórolt, házat akart építeni, autót akart venni és erre el is ment rengeteg éve mire észbe kapott hogy családot szeretne. Ő is anyámmal úgy ismerkedett meg igaz akkor sokkal több normális szórakozó hely volt és volt alkalom ismerkedni egy szabadtéri rendezvényen ismerték meg egymást nem is számítottak arra hogy ez lesz.
Tehát nem lehetetlen mondom, csak tényleg ebbe a korba sokan furcsának fognak nézni és valamiért meg is tudom érteni őket, de rendesen szedd össze magad és lehetőleg ne húzd az időt.
Ha már ennyi időt beleölsz, simán elmehetnél kipróbálni a rapid randit is akár. Vagy beiratkozás egy tánciskolába ahol sok nő van. Vagy valami hobbi ahol szintén vannak nők.
Élőben sokkal több esélyed lenne szerintem.
Hobbi, lépj ki az életbe.
Ennyi, mást nem tudunk tanácsolni, ja és merj ismerkedni! Tudod, a lehetőség nem hullik az öledbe, azért tenni kell, nem is keveset :)
Kedves kérdező, 35 férfiként hasonló cipőben járunk, bár a netes keresgélést én durván 4 éve feladtam.
Rapid randin volt olyan, hogy az 5 perc helyett már 40-45secundumnál lelécelt a partner, a következő asztalnál levő hölgy pedig nevetve jelezte, oda felesleges leülnöm. Sajnos a "Mit dolgozol és mennyit keresel?" kérdés bár nem vízválasztó, de igen és NEM közötti döntést nagyon felgyorsítja.
Lakat party alkalmával volt néhány tiltott kérdés, köztük a fentebb említett, továbbá minden anyagiakra vonatkozó kérdés szintén tiltólistás volt.
A kulcsomhoz tartozó lakatra nem találtam rá, 4-en telefonszámot kaptam, ebből csak 1 hölgy volt akihez én mentem oda és beszélgetés után elkértem, a másik 3 esetben hozzám jöttek és kérés nélkül adták.
A party végén az egyik hölgy megvárt, javasolta, hogy a beszélgetést egy kávé mellet folytassuk, nagyon finomat tud ám főzni. Képzelheted az örömömet!
Felajánlottam, hogy buszozás helyett menjünk a kocsimmal, de mikor odaértünk hozzá meggondolta magát, szerinte nem férfias a kocsim és ez sok mindent elmond rólam is! (fekete Ford Fiesta, 9 éves)
A másik 3 hölggyel is próbálkoztam, első telefonba közölte neki van párja!
2-es egyből a lakására hívott, megint fülig ért a mosolyom, erre kiderült róla, hogy hivatásos ráadásul még drága is.
3-aska meg a barátnőivel jött a randira 29évesen hozott 2 gardedámot és elvárták volna, hogy a Rába Hotelben mindent én fizessek, de erre nem voltam vevő, sajátomat kifizettem és elköszöntem!
Ezen felül még 2-er voltam ilyen partin, de már rossz hírem kelt, volt olyan aki névről ismert, de még életemben nem láttam. Az elmúlt 2 évben meg sehol nem voltam, senkinél nem próbálkoztam.
Munkahelyen, utcán, buszon néha leszólítanak nők (50 és a koporsó között), telefonszámokat akarnak rám tukmálni. Fodrásznál is ez volt, sőt ajánlatot is kaptam, hogy a hajvágásra a vendége voltam és a hátsó szobában tudna nekem pár érdekes dolgot mutatni, ha nem félek egy érett nő szexuális étvágyától.
Köszönettel nemet mondtam, lehet bennem van a hiba, mindig a plusz 20-as nők bolondulnak utánam, de számomra ez visszataszító!
Életem első aktusánál még elment, hogy 17 évesként 34 éves volt tanárnőm beavatott, 21 évesen egy olyan lány anyukája, akinek sikertelenül udvaroltam. Viszont 35 évesen nem vágyom 50-70 éves nőkre, inkább marad a nyugalmas magány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!