Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy gáz, ha egy 23 éves srácnak nem volt még párkapcsolata?
Nagyon nehèz èletem volt eddig, ezèrt a párkapcsolat vhogy kimaradt eddig :(
Viszont nagyon magányos vagyok, nagyon bánt ez a dolog, mert a lányok megbèlyegeznek e miatt. Mit lehetne tenni? :(
Ez szép, de ha rákérdez a nő akkor mit tegyen?
1. - Mondja el, ami szerinted game over
2. - Hazudjon ami szintén
3. - "Nem szeretnék erről beszélni" ami instant az ismekedés végét jelenti a nő részéről.
1. fejezd be az önsajnálkozást!
2. a te életed, úgy alakítod, ahogy te akarod!
3. legyél már kicsit lazább és ne ennyire merev!
4. legyél már pozitív, főleg ha süt rólad a búvalb..szottság, úgy még inkább nem lesz senkid
5. csak te érzed gáznak
6. a saját életedért és tetteidért te vagy egyedül a felelős és nem a másik
7. csak beképzeled magadnak, hogy megbélyegeznek ezért téged
Nekem nem gáz. Viszont számodra probléma lehet.
Egyébként nekem sem volt még párom. Nem tudom, hogy ez számomra mekkora hátrány most (szerintem egyenlőre semekkora), de elhatároztam, hogy elkezdek aktívabban keresni (valahogy... xd) Mondjuk a suliban már veszett fejsze nyele számomra az ismerkedés, ismerőseim nem szoktak nekem lányokat bemutatni, szóval ki kell használnom az adódó lehetőségeket (nekem ez most a net, munkahely....)
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!