Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyszerűbb az élet nő nélkül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűbb az élet nő nélkül, tehát ha valaki túl tudja tenni magát a párkapcsolati ösztöne felett és jól tudja érezni magát egyedül annak egyszerűbb az élet?

Figyelt kérdés
2017. szept. 26. 08:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

ne haragudj de vállalkozást felfuttatni SEM családdal, SEM szerelmemmel...SOHA

mert ha szétmegyünk akkor mit csinálsz a felfuttatott vállalkozással?

2017. szept. 26. 14:20
 22/30 anonim ***** válasza:

"mert ha szétmegyünk akkor mit csinálsz"

Eleve nem gondolkodok úgy egy párkapcsolatban hogy mi lesz majd ha szétmegyünk.

Ha eleve ilyen bizalmatlanság van a párkapcsolatom felé, akkor előbb-utóbb meg is fogja mérgezni azt.

Én hinni szoktam a párkapcsolatban, annak jövőjében, és igen, alapítok úgy közös vállalkozást hogy benne van ez a veszély.

Ha tönkremegy, osztozunk, majd csinálok másikat.

Lehet hogy rosszul csinálom, de az én felfogásom szerint ez a jó. Ha benne vagyok egy helyzetben, kapcsolatban, akkor csak abban gondolkodok, nem azon hogy mi lesz ha...

Anyagilag biztos jobb az óvatosság, külön utak stb.

2017. szept. 26. 14:31
 23/30 anonim ***** válasza:
Te nem gondolsz úgy, de a másik gondolhatja.
2017. szept. 26. 16:16
 24/30 anonim ***** válasza:

A 20-as válaszát nem csak úgy lehet értelmezni, hogy közösen csinálják, akár papíron is.

Hanem én csinálom, ő is csinálja a dolgát, de nehézségeknél biztat, próbál ötletet adni felmerülő problémák megoldására ha tud, együtt örül velem. Egyszóval támogat. Mindez persze visszafelé is igaz lenne.

2017. szept. 26. 16:53
 25/30 anonim ***** válasza:
57%
Itt nem arról van szó, hogy miatta kell csinálni bármit is... Jesszus.. Ha nem lenne párom ugyan itt tartanék mint most. Ettől függetlenül 100szor könnyebb dolgom volt megfelelő háttérrel meg támogatással. Sajnálom azt, aki még nem élte át, hogy mekkora motiváció a párja támogatása. Melyik a jobb, hogy meló után hazamegyek és egyedül megnézem a Bridget Jones-t, vagy odabújok a páromhoz feltöltődni?
2017. szept. 26. 18:51
 26/30 anonim ***** válasza:
Szerintem az embert az határozza meg a legjobban, hogy mi az, amit egyedül tesz, a saját kedvéért. Mit érez, mivel tartozik önmagának.
2017. szept. 27. 02:16
 27/30 anonim ***** válasza:
Elbeszélünk egymás mellett. Nekem másik ember soha nem feltöltődés. Bridget Jones sem. Nekem önmagam, az egyedüllét a feltöltődés.
2017. szept. 27. 02:18
 28/30 anonim ***** válasza:
25-ösnek többször is nyomnék zöld kezet ha lehetne :-)
2017. szept. 27. 09:00
 29/30 anonim ***** válasza:
én meg a 27 esnek
2017. szept. 27. 12:43
 30/30 anonim ***** válasza:

Igen, különbözőek vagyunk.

Valakinek feltöltődés tud lenni egy másik ember társasága, valakinek nem. Ezen kár is lenne vitatkozni vagy meggyőzni a másikat arról hogy nem jól működik.

2017. szept. 27. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!