Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyszerűbb az élet nő nélkül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűbb az élet nő nélkül, tehát ha valaki túl tudja tenni magát a párkapcsolati ösztöne felett és jól tudja érezni magát egyedül annak egyszerűbb az élet?

Figyelt kérdés
2017. szept. 26. 08:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Mondjuk az utolsónak nagy igaza van abban hogy nagy motiváló erő tud lenni egy JÓ társ.

A vegetáló életmód talán tényleg könnyebb egyedül.

De a nagy célok megvalósítása viszont sokkal jobban megy ha látod van miért, van kiért csinálni, ezeket a célokat közösen ki tudjátok tűzni, és egy támogató társ mellett sokkal nagyobb lendülettel, könnyebben eléri az ember.

nem hiába mondják hogy minden sikeres ember mögött áll egy támogató feleség.

Legalábbis én saját magamon, saját életemben ezt tapasztaltam.

Aztán van olyan ismerősöm is aki egyedül építette fel, egyedül érte el a sikereit, utána jött csak társ az életébe.

Szóval van akinél nem függ össze a kettő.

2017. szept. 26. 11:20
 12/30 anonim ***** válasza:
10-es, igazad van, jól látod. köszi az őszinteséged.
2017. szept. 26. 11:34
 13/30 anonim ***** válasza:

ezer éve nincs nőm, és pár hónapja már teljesen kivontam magam a forgalomból.

tapasztalatom: is-is

hiányzik a beszélgetés, a szeretet maga, a lánynak a puha haja és bújása stb. viszont megoldom a kezemmel a dolgokat ha érted. Van időm a hobbijaimra, nem kötözködik senki ha így meg úgy nézek ki, nem kell teljesítenem csak magamnak, és sorolhatnám.

arra jöttem rá, hogy a legtöbb párkapcsolat ezért a játszmák, zsarolások meg túlzott bizonygatások (pl amikor az utcán üntyürümüntyü meg puszikamuszika), mert a legtöbben félnek egyedül. Félnek a választástól, hogy lehet most senki sem fog puszikamuszikázni. Félnek a félelemtől is és ezért szándékosan belemennek akármilyen kapcsolatba az első emberrel, ahelyett hogy megismernék magukat és választanának (ismerős ugye a én mást képzeltem dolog, pár hónap járás után)

nekem olyan 40% hiányzik, 60% pedig nem.

2017. szept. 26. 13:15
 14/30 anonim ***** válasza:
44%
Én a "nagy céljaimat" azért csinálom, mert meg akarom csinálni. Nem mert a Józsi otthon vár. Olyan szar, hogy mindenki mindent a másik miatt csinál. Nem is léteznek emberek, mindenki valakinek a pótléka.
2017. szept. 26. 13:23
 15/30 anonim ***** válasza:

14 ezért is vontam ki magam a forgalomból.

én nem hiszek abban hogy azért kell párkapcsolat, mert a másikra kell kaasztani az érzelmi vagy fel nem dolgozott problémáinkat.

a másik, a párkapcsolat egy kellemes plusz, ahol ketten vagyunk, DE KÉT KÜLÖN EMBER. saját célokkal, múlttal, élettel stb. A másiktól max azt várom, hogy legyen pár jó szava, és nem azt, hogy ráakaszkodjam vagy ő, rám.

sajnos az emberek többsége ezért megy ágról ágra (kapcsiból kapcsiba), mert nem képes egyedül lenni és a problémáitól fél egyedül. és akkor ketten főnek együtt egy mérgező kapcsolatban.

Ha találok olyat, aki hozzám hasonlóan gondolja az jó, de nélküle nem fogom a párnám este telesírni.

2017. szept. 26. 13:27
 16/30 anonim ***** válasza:
17%

"Én a "nagy céljaimat" azért csinálom, mert meg akarom csinálni. Nem mert a Józsi otthon vár. Olyan szar, hogy mindenki mindent a másik miatt csinál. Nem is léteznek emberek, mindenki valakinek a pótléka."

az ember nem elég önmagának. szeretni és szeretve lenni, ez a lényeg. a másik nélkül ezt nem lehet. a céljaid szeretnek téged?

2017. szept. 26. 13:36
 17/30 anonim ***** válasza:
61%

"Olyan szar, hogy mindenki mindent a másik miatt csinál"

Ez ugyanolyan rossz mintha valaki mindent csak saját maga miatt csinál.

Az olyan ember ne is akarjon párkapcsolatot, aki csak maga miatt, magáért tesz erőfeszítéseket.

2017. szept. 26. 13:55
 18/30 anonim ***** válasza:
miért és ha mondjuk valaki le akar fogyni, miatta már cukorbeteg meg amúgy a vérnyomása is magad emiatt, akkor ne MAGA miatt fogyjon le hanem amiatt mert a gizike akkor nem szereti?
2017. szept. 26. 14:01
 19/30 anonim ***** válasza:
61%

"A másiktól max azt várom, hogy legyen pár jó szava, "

Ha az ember csak ennyit vár egy párkapcsolattól, és ennyit is tud beleadni.... az nem párkapcsolat.

Volt egy nő, hasonló nagy bölcsességekkel állt elő. Hogy neki saját céljai vannak, amihez senkinek semmi köze, senkinek nem fogja hagyni hogy ezekben a célokban segítsen. Közös célokat pedig nem hajlandó felállítani, mert akkor az már nem csak rajta múlik, nem csak az övé, azt bármikor "elvehetik" tőle. Tehát a férfi ne akarjon részt venni az ő életében, nem is akar senkivel EGYÜTT élni, hanem csak EGYMÁS MELLETT.

Ez olyan..... kiábrándító volt. Egy TÁRS nem ilyen.

2017. szept. 26. 14:02
 20/30 anonim ***** válasza:

"ha mondjuk valaki le akar fogyni, miatta már cukorbeteg"

Rendben, aláírom, igaz, vannak dolgok amiket saját magunkért kell megtennünk.

Én olyasmi nagy célokra gondoltam mint pl. egy jó vállalkozást kitalálni, felfuttatni.

Sokkal jobb az ilyet úgy csinálni hogy mögöttem van egy háttér, mondjuk egy támogató társ (nem anyagilag, pusztán lelkileg erősítő), én pedig annak tudatában viszem végig az egészet hogy a sikereket együtt élvezzük. Kvázi magamért is csináltam, de kettőnkért is.

Csak magamért ilyet végigvinni.... lehet, és kell is, de nem olyan nagy az élvezet a végén. Legalábbis számomra sokkal értékesebb ha azt mondhatom, együtt csináltuk, ez is csak erősít, összeköt minket, plusz kapocs, élmény.

2017. szept. 26. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!