Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok. Mióta vagytok egyedül?
Szakítás óta mióta vagytok egyedül?
Milyen az ideális férfi akit kerestek? Milyen legyen a kapcsolat, hogy hosszú távon működhessen?
Már több mint 1 éve egyedül de jól érzem magam így.. viszont holnapra mégis összejött egy randi szóval nagyon kiváncsi vagyok.
Az ideális férfi igényes magára, tisztelettudó van humora és nem fél a magasban.
4 éve.
Intelligens legyen, és vonzódjak hozzá. Ezek a legfontosabbak.
Hosszútávon akkor működik, ha őszinteség van egy kapcsolatban,és megbeszélik egymással a problémákat.
2 hónapja
Az ideális férfiról sokat tudnék mesélni, de ezekbe szerintem felesleges túlságosan beleringatni magad, hiszen hibái mindenkinek vannak, a szerelem pedig úgyis vak. Inkább olyan dolgokat tartok szem előtt, hogy mi az, ami számomra elengedhetetlenül fontos, meg mi az, ami kevésbé. A legfontosabb dolgok közé sorolom többek között, hogy őszinte legyen, önálló, érett felfogású, megbízható, intelligens. Ahhoz pedig, hogy a kapcsolat hosszútávon működhessen, a szerelmen kívül a kommunikációt tartom a legfontosabbnak, anélkül szerintem elképzelhetetlen.
23/N
3 éve
De mostmár komoly kapcsolatot keresek egy jó ideje volt pár csalódásom, elegem van az egyoldalú dolgokból és a modern felfogású pasikból... ;)
15-16 évesen kezdtem pasizni...
23L
Lassan 3 éve vagyok egyedül. Ennek legfőbb oka, hogy férfit keresek nem kisfiút. Olyat aki erősebb, intelligensebb nálam, olyat aki alkalmas egy komoly beszélgetésre de lehet vele kulturáltan szórakozni is. Szeretek felnézni a páromra. Persze én is ember vagyok így érdekl a külső is de nem várok el többet annál amit én nyújtok. Én egy egyszerű enyhén sportos nem tucat lány vagyok. Ha ennyit ő is tud nyújtani az már bőven elég. Ez így szép és jó (lenne, mert nem látni sok ilyet) de egy kapcsolathoz több kell. Többek között hasonló elvárások és hasonló hülyeségi faktor.
Na de nem is írok hosszú litániát mert az itteniek már ennyi után is felszinesnek vagy nagyravágyónak meg ilyesminek fognak gondolni. :D 22/L
1. 19 éve.
2. Külsőre nem kell egy adonisznak lennie, leginkább az arcot/hajat szoktam nézni és az összehatást, kisugárzást. Ezenkívül legyen humora, legyen laza, és (könyörgöm) lehessen vele beszélgetni, akár komolyabb témákról is (a legtöbb pasi itt bukik el).
3. Kölcsönös bizalom, őszinteség, közös témák stb.
19/l
"Olyat aki erősebb, intelligensebb nálam"
Bocs, de aki intelligensebb nálad, az miért akarna magánál kevésbé intelligens párt?
Születésem óta.
Nem keresek senkit. Nem kell kapcsolat. Illetve... egyetlen egy emberrel kéne,de vele nem lehet. Úgyhogy ez volt az utolsó csalódásom, én kiszálltam a párkeresésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!