Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól teszem, hogy majd csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem, hogy majd csak akkor csajozom, ha majd lesz valamiféle egzisztenciám?

Figyelt kérdés
21 vagyok, sose volt még párom. Szexuálisan is későn érő vagyok, 17 évesen volt az első magömlésem, a libidóm se magas, heti két-három recska bőven jó. Emellett kicsit félénk is vagyok. Na most én már szerencsére 1 éve dolgozom, egy piacképes szakmában. Túl órával megkeresem a 250-et is akár. Letudtam cserélni a régi gépemet, egy erős gamer pc-re, tudtam venni egy jó kocsit. Na, hát én egy kicsit számolgattam, és arra a dologra jutottam, hogy 5 év múlva már lesz annyi pénzem, hogy tudjak itt a környéken egy kis házat venni, legalábbis, ha addig nem emelik fel nagyon az ingatlan árakat. Talán a fizum is később magasabb lesz, talán még rászánom magam a tanulásra, és megpróbálnám megszerezni a gépészmérnöki diplomát. Tudnék egyszerre tanulni és dolgozni is, mindig is bírtam a gyűrödést. Amúgy sem igazán lenne időm kapcsolatot kialakítani egy lánnyal. A sok munka miatt, amit egyébként imádok, annyira sok szabadidőm nincs, inkább pihenek. Meg a másik, hogy nem szeretnék úgy belekezdeni sem a kapcsolatba, hogy semmim sincs. Aztán persze lehet, hogy 25 fölött meg már az lesz a problémám, hogy nem lesz velem egykorú szingli nő. De az még a jövő zenéje. Inkább az, mintsem egy csóró valaki legyek, aki még 30 évesen is az anyjával él.
2017. szept. 23. 22:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Ne innen meríts ötleteket a döntésed meghozatalára. Döntsd el te, hogy mit akarsz. Szhard le, hogy itt mit mond egy két luvnya. Amúgy szerintem közben kellene csajoznod valamennyire, mert 28 éves korodban érdekesen fog nézni a csaj rád, hogy nem tudod rendesen lesmárni. Többségükön akkorra már végigmegy egy fél város, de legalább 4-5-en. Oké, hogy neked értelmes, előrelátó törekvéseid vannak, de többségüknél nulla tapasztalattal bhatod. Legalább hétvégente kavarj oda néha egynek.
2017. szept. 24. 00:14
 12/12 anonim ***** válasza:
78%

Ha valaki azért nem lenne veled, mert nincsenek exeid, az sosem szeretett.

Ezzel még nyersz is.

2017. szept. 24. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!