Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy vettem észre, hogy manapság a nők valamiféle küzdelmet várnak el értük. Miféle küzdelemről van szó?
A hűség és a kommunikáció küzdelmét.
33/n
Kérdező, miből gondolod ezt? Én egy felnőtt férfitől azt várom el, hogy felnőtt módon éljen, és ha nem passzolunk össze, akkor ezt fogadja el, és társnak keressen valaki mást.
Mik a te tapasztalataid?
Na, azt hiszem 1-es értette a vicces, csak nem szerette :)
2-es
Amit felvázoltál, az valid. Ha kiderül, hogy nem illünk össze, akkor legyünk partnerek ennek elismerésében és békében váljunk el(ebből még borzasztóan jó barátság szövődhet, ha megvan ez az attitűd).
A küzdelem részt én tényleg valamiféle játszma részeként látom a nőknél, ami azt hivatott alátámasztani, hogy ő mennyire jó nő és ezt a férfi is így látja és ha ez megvan, akkor a nő esetleg leereszkedhet hozzá és "engedhet" az ostromnak.
A saját maguk által felépített fal ellen kell küzdeni, ami valamiféle homályos hagyományos bölcsességből fakad, amit nagyanyáik meg a nőklapja mesélnek nekik, de nem tudják pontosan, hogy mit is jelent, csak sejtik, hogy valami azért van, szóval álljunk ellen, az a biztos.
Több ilyen látszatbölcsesség van az életünkben, ez az egyik. Ha valakitől megkérdezed, hogy miért csinálja azt, amit én nem tud válaszolni, nem érti a kérdést, vagy valami olyasmit hablatyol, hogy ez a szokás, akkor rátaláltál egyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!