Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fat acceptance férfiakat miért nem fogadják el?

Figyelt kérdés
Van ez a fat acceptance mozgalom aminek a lényege hogy a molettebb és husosabb emberek is lehetnek nagyon szexik. (Mint Kelli Jean Drinkwater). De mindíg csupa nőt látok az aktivisták között. Miért nincsenek a mozgalomban férfiak is? Akik elmondanák, hogy a macis, husos férfiak is szexik és dögösek, és velük is érdemes járni?

2017. szept. 23. 15:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Mert ok nem azok, ennyi. Bar szerintem a nok sem, de nokent ez a resze nem igazan erdekel.
2017. szept. 23. 15:09
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Azért, mert a "macis, husos" férfiak nem szexik és nem dögösek. (Ahogy a dagadt nők sem, de valóban, náluk egy bizonyos határig még lehet szexi a túlsúly, amennyiben normálisan oszlik el.)
2017. szept. 23. 15:11
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Egyrészt mert baromira gyűlölöm az összes ilyen aktivistát. Mert miattuk nézik le eleve azokat az emberket, akiket annyira védelmeznek. Például ha megnézed a mai feminista mozgalmat, hát bazki nőként is legszivesebben elásnám magam, hogy ilyenek "képviselnek".

Na mindegy. Én is azon az állásponton vagyok, hogy az elhízás nem szexi. Az, hogy nem adok a testemre, nem érdekel az egészségem, belenyugszok a helyzetbe minden csak nem szexi. Plusz általában lelki gondok állnak mögötte, ami egy kapcsolat szempontjából megint csak nem ideális. (Amúgy ez a hölgyike irdatlan pénzeket keres ám azzal, hogy ő kövér.. ha fizetnének milliókat, hogy produkálja magát szerintem az emberek nagy többsége bátran parádézna mutogatva a hiányosságait..)

Szóval elhízottnak lenni igen is, hogy nem szexi, és én baromira nem értek egyet ezzel a mozgalommal. Arra biztatja az embereket, hogy ne próbáljanak meg változtatni azon, ami zavarja őket, hanem nyugodjanak bele a helyzetükbe, meg véletlenül se tegyenek ellene. Lusta, nagyképű embereket "nevel".

2017. szept. 23. 15:18
 4/13 anonim ***** válasza:
nekem jópár lányismerősöm mondta h a zsánere az említett ffi típus. Embere válogatja ugye...
2017. szept. 23. 15:21
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

Undorodom párkapcsolat szempontjából a kövér elhízott igénytelen emberektől, akik semmit se tesznek egészségük megőrzése érdekében.

Az elhízás NEM SZEXI, hanem igénytelen, egészségtelen és LUSTASÁG!

Annyira rühellem, még nők körében is, hogy csak a kutyák szeretnek a csontokkal játszani, meg mindenki fogadjon el olyannak, olyan zsírdisznónak, amilyen vagyok.

Ezek klisék. Klisék, hogy csak azzal áltassák magukat, hogy nekik semmit se kell tenni, mert úgyis lesz valaki, akinek bejönnek.

Kifogások kifogások hátán.

2017. szept. 23. 15:26
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

10-ből 9 ember azért elhízott, mert leszarja hogy normálisan egyen vagy hogy sportoljon, mozogjon.

Hagy legyen már meg a véleményem róluk. Nem azt mondom, hogy egy dagi ember rossz ember. Nekem is vannak normális ember kövér ismerőseim. Egyszerűen csak nem akarok velük romantikus/szexuális értelemben semmit. Én csak az ehhez való jogomat akarom megtartani, ezek a fat acceptance-sok meg ez ellen küzdenek.

2017. szept. 23. 15:29
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert a pasiknak elnézik ezt. A nőket csesztetik, hogy 0-ás méret, szőrtelen, narancsbőrtelen, striamentes, egyéb legyenek, mellformát, mellbimbó színét (?) is meg akarják határozni.
2017. szept. 23. 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:
33%

"Én csak az ehhez való jogomat akarom megtartani, ezek a fat acceptance-sok meg ez ellen küzdenek."

Nem. Pont azért küzdenek, amit te csinálsz. Azt mondtad, emberszámba veszed őket. Ennyi kell nekik.

Ízlést senkire nem lehet rákényszeríteni.

2017. szept. 23. 15:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ez a fat acceptance mozgalom arról szól, hogy a kövér nők azt akarják elérni, hogy a fitt, jól kinéző férfiak őket (is) válaszzák, miközben az hozzájuk hasonlóan elhízott férfiakat mélységesen lenézik.
2017. szept. 23. 17:04
 10/13 anonim ***** válasza:

8:

Szerintem azért küzdenek, hogy ismerkedéskor és párválasztáskor arra kényszerítsék az embereket, hogy nem vonzó külsejűként úgy nézzenek rájuk, mintha vonzó külsejűek lennének.

2017. szept. 23. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!