Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nő nélküli férfiakat lenézik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő nélküli férfiakat lenézik, piszkálják, lúzerezik. A féri nélküli nőket nem. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Férfiakat homokosnak nézik, kérdezgetik folyton, hogy mi van a csajokkal blabla.

Nők részéről maximum azt hallottam, hogy hogy állnak a pasikkal.

Miért nem lehet békénhagyni és nem piszkálni azokat akik nem sikeresek a nőknél, esetleg nem is akarnak azok lenni?

2017. aug. 10. 01:16
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy piszkálnak minket is. Tudod, milyen rohadt unalmas azt hallgatni csak azért,mert nem jössz össze az első fazonnal, aki szembejön veled az utcán, hogy "ketyeg a biológiai óra" meg "valaki majd neked is letöri a szarvad" meg "hogy akarsz így gyereket majd?" meg társai?

21 éves vagyok. K urvára nem szeretnék anya lenni 30 éves koromig, mert nem csak az én életem tenném tönkre, hanem a gyermekemét is. A biológiai órámat meg ugyancsak magasról leszarom, majd ha találok olyat, akivel el tudom képzelni a családot, lesz. Ha nem, akkor nem, de nem fogok megfeszülni. Amúgy meg van jobb dolgom a párkapcsolatnál, engem jelenleg egy stabil jövő jobban izgat, és a magam keresetéből akarom elérni, nem valami apámlehetne figurát szopkodni a pénzért.

Minket is sürgetnek ugyanúgy, b asztatnak ugyanúgy, meg kattantnak vagyunk titulálva, akit vagy túl sokat vertek át, vagy senki sem visel el, mert az ugyebár kizárt, hogy valaki ne érje be magánál kevesebbel, vagy olyasvalami kelljen neki a szerelemhez, ami kevés emberben van meg. Az kizárt. Szingli vagy? Akkor már egyből ketyeg az óra, hol a gyerek, baj van veled... Köszönöm, de nem fogok úgy táncolni, ahogy más fütyül, egy életem van, hadd döntsem el, én mit és hogyan akarok benne. Főleg azt, hogy mikor. Nekem jelenleg így tökéletes. Ha majd úgy látom, hogy valakivel jobb lesz, mint így, változtatok. Addig meg picsigjanak berekedésig, attól, hogy elmondanak lassan vénlánynak (amit nem értek, mert nekem is volt már nem egy komolyabb kapcsolatom),nem fogok kétségbeesetten keresni magam mellé egy spermadonort jóformán.

2017. aug. 10. 01:55
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg egyedülálló, gyermektelen nő lenni :D

Mikor lesz baba? Miért nincs még? Mikor találsz férjet? Ketyeg a biológiai órád! Ideje lenne férjez menni! Csak akkor teljesedsz ki, ha gyereked lesz! Magányos bolond macskás néni akarsz lenni? Fogjál már valami jó partit!

(Végtelenségig lehetne még ragozni.)

Én ismerősök körében inkább azt látom, hogy a szingli férfiak agyon vannak ajnározva, hogy milyen jó nekik, nincs sárkány otthon, élhetik világukat, szabadok, így kell ezt csinálni, stb.... Nyilván van, akit piszkálnak, de mondjuk ha a fordítottját nézed: ha egy nő férjhez megy, mindenki elsírja magát a boldogságtól, a pasit meg kiröhögik és sajnálják, hogy elrontja az életét....

2017. aug. 10. 02:23
 3/31 anonim ***** válasza:
89%

Áldozatkomplexusod van, ezért nem veszel észre semmit azon kívül, ami veled, vagy más férfiakkal történik.

Ha egy nőnek nincs pasija, akkor az biztos azért van, mert valami súlyos baj van vele fejben, hiszen ugye minden egyes nőnél sorban áll a falu összes férfija, neki meg csak ki kell választani, hogy a hét melyik napjára ki jusson.

Azok a gyenge netes szövegekre meg, hogy "egyedül is boldog lehetsz:)" jön vagy 40 olyan komment, hogy "na ezt is egy dugatlan pcsa írta". A család pedig megszállottja a házasság/gyerek témának. Nem csak az enyém, a legtöbb nő ismerősöm megkapja a csesztetést, aki nem akar teszem azt 25 éves kora előtt szülni.

Itt nincs kettős mérce, csak nem akarod látni a másik oldalt.

2017. aug. 10. 06:03
 4/31 A kérdező kommentje:

Hármas, szerintem meg neked van valami komplexusod, mert úgy megtámadtál mintha háború lenne. Én csak kiírtam ezt az egyszerű kérdést. Nem mondtam, hogy egyáltalán nem piszkálják a nőket csak, hogy kevésbé.

Nekem csak az tűnt fel, hogy például az ismerettségi körömben levő tőlem évekkel idősebb szűz lány tökéletesen békén van hagyva a társaságban ilyen témákkal. Én meg soha nem úszom meg valami odaszúrás nélkül, hogy nem volt még csajom.

Azt nem vagy alig tapasztalom, hogy a nőket ezekkel piszkálnák. De az egyes kettes leírta, hogy létező dolog ez.

Bár a feleség találással piszkálnának nem is érdekelne, de inkább a dugásra vannak kihegyezve.

2017. aug. 10. 07:21
 5/31 anonim ***** válasza:
52%

Azért, mert egy nő akkor dug, amikor akar, te meg akkor, ha tudsz.

Egy pasi nő nélkül: nem tud felszedni senkit, hiába akarja. Sokszor nagyon is akarja, ami miatt megint csak nevetséges.

Egy nő pasi nélkül: azért nincs senkije, mert nem akar (épp most), de egyébként elég lenne igent mondania, és bármikor szexhez jut. Saját döntése.

Ez a különbség. Hogy nem tudsz, vagy nem akarsz partnert találni.

2017. aug. 10. 07:36
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

A csajokat is piszkálják, sőt, talán még jobban. Volt osztálytársamnak az anyja panaszkodik az én anyámnak, hogy "Nem igaz, hogy ez a Katika még mindig egyedül van. Sose lesznek így unokáim." El tudom képzelni, mit kaphat Katika rendszeresen a szemébe, ha ez megy a háta mögött.

Persze férfiaknál is megy, csak ott esetleg több türelmi idővel. A bátyám lassan negyven éves, stabil kapcsolatban él, de gyereke nincs. Ezért is szurkálják.

Tudod, elvileg mindennek van egy ideális időpontja az emberek szemében, de ez férfiak és nők esetén eltérhet. A volt osztálytársamat, Katikát és a bátyámat kb. egy időben nyaggatják, hogy szaporodjon, pedig majdnem tíz év van köztük.

A nemi élet elkezdésével kapcsolatban meg a lányokkal türelmesebbek. Ebbe estél bele te. Ez viszont azért vicces, mert pont hogy a lányok korábban szokták kezdeni, mint a fiúk.

2017. aug. 10. 07:48
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
A nőket is bőven piszkálják. Sőt, őket még azzal is, hogy harmincéves koruk után már túl vének lesznek a gyerekvállaláshoz. Minden nőnek huszonéves korának második felétől azt sulykolják, hogy ki fognak öregedni és nem érnek semmit, ha nem szülnek.
2017. aug. 10. 08:16
 8/31 anonim ***** válasza:
52%
Nemtom engem soha nem basztat senki h miert nincs nod? Lehet mert gyokerekkel nem haverkodok? A papam baxtatott mindig ilyesmiert de mar azzalna segfejjel se beszelek. De ha van is valakim akk se mondom el mert akk meg orokke rola kerdezgetnek en sztem meg maganugy
2017. aug. 10. 08:24
 9/31 anonim ***** válasza:
83%

"A nő nélküli férfiakat lenézik, piszkálják, lúzerezik." - na, ez így nem igaz. Tapasztalatom szerint azokat a nő nélküli férfiakat nézik le, akik önhibájukból nem képesek összejönni egy csajjal sem (mert lusták, buták, ápolatlanok, tele vannak frusztrációval stb.), viszont ahelyett, hogy változtatnának ezen, inkább fröcsögnek meg gyűlölködnek, szidják a nőket, hogy nekik csak a pénzes macsók kellenek, szidják a férfiakat, hogy biztos mind bunkók.

Nekem kb. egy éve nincs barátnőm, csak randizgatok havi pár alkalommal, keresem a társam. Ha pedig az adott nővel nem jön össze, mert nem passzolunk vagy mást keresünk, akkor nem kezdek el hisztizni. Érdekes módon engem nem nevez senki lúzernek. És még a randikat is élvezem.

30/f

2017. aug. 10. 08:52
 10/31 anonim ***** válasza:
74%
Én nem érzékelem kedves kérdező, hogy ennyire nagy különbség lenne a férfiak kárára...szerintem te szépen eljutottál az egyedidől az általánosig...nem biztos , hogy így van.
2017. aug. 10. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!