Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nő nélküli férfiakat lenézik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő nélküli férfiakat lenézik, piszkálják, lúzerezik. A féri nélküli nőket nem. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Férfiakat homokosnak nézik, kérdezgetik folyton, hogy mi van a csajokkal blabla.

Nők részéről maximum azt hallottam, hogy hogy állnak a pasikkal.

Miért nem lehet békénhagyni és nem piszkálni azokat akik nem sikeresek a nőknél, esetleg nem is akarnak azok lenni?

2017. aug. 10. 01:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Mindeközben egy férfi az élet császára, ha "nem hagyja magát", "nem hajtja a fejét rabigába", hanem szingli.
2017. aug. 10. 18:21
 22/31 anonim ***** válasza:
Tehát ha te olyan tárasaságba jársz, ahol csak a férfiakat bszogatják, akkor a nőket már a nőket nem is. Érdekes.
2017. aug. 10. 20:01
 23/31 A kérdező kommentje:

Tegnap is fel lett hozva a téma. Nő részéről kaptam meg, hogy mikor lesz már nőm.

Én elvagyok szingliként igazából, de nem vetném meg, ha lenne valakim. Viszont ezt hallgatni elvárásként másoktól egyfolytában, elég dühítő.

2017. aug. 11. 00:20
 24/31 anonim ***** válasza:
Ez két dolgon múlik: a megválasztott környezeteden és a hozzáállásodon. Míg szingli voltam, senki nem kérdezett tőlem ilyet, mert egyrészt értetlenkedőkkel nem állok szóba, másrészt meg eléggé lerí az emberről, miről akar beszélgetni. Ha tőled mindig ezt kérdezi mindenki, akkor valamit szarul csinálsz, barátom.
2017. aug. 11. 08:13
 25/31 A kérdező kommentje:
Jaja, biztosan rosszul csinálok valamit azért kérdezgetik ezt. Végülis az én hibám, hogy másoknak rajtam kattog az agya.
2017. aug. 11. 10:20
 26/31 anonim ***** válasza:
nem-e? :D nekem sorra rontanak ismerősök, hogy miért nincs? mikor lesz? miért nem ő? miért nem másik? mikor lesz férj, család, gyerek? egy nőnek ennek kéne lennie élete értelmének, a tiédnek miért nem ez? :D nem lúzernek néznek, hanem nem tudják, hogy milyen lény vagyok kb és melyik bolygóról tévedtem ide... elég megalázó egyébként ez is...
2017. aug. 11. 17:45
 27/31 anonim ***** válasza:
Undorító kettős mérce, Kérdező. Ha egy nő jön fel szidni, ócsárolni a férfiakat, egyből jönnek a helyeslő, támogató kommentek, simi-simi az okos kis buksi fejére. Ha egy férfi mer rosszat szólni a nőkre, az istenkáromlás, ahh, mitmerészelsz, ésmostazonnal, mertkülönben!
2017. aug. 11. 23:02
 28/31 anonim ***** válasza:

Nem a te hibád, ki hogy gondolkozik rólad, de az, ahogy egy ilyen szitut kezelsz, téged jellemez. És a vergődésből ítélve te elég sz@rul kezeled. Na ezért találnak be mindig, mert ugrasz a témára.

2017. aug. 12. 05:21
 29/31 A kérdező kommentje:

Ugrok a témára???

Le szoktam zárni annyival, hogy "Hát most nincs. Nem érek rá velük foglalkozni...". Ennyire ugrok a témára. Ők nem tudják, hogy unom ezeket a kérdéseiket.

2017. aug. 12. 08:49
 30/31 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, lehet ezen vekengeni, de mikor engem nekem nem tetsző dolgok értek, nem azon gondolkodtam, hogy változtassam meg azt a dolgot vagy a másik embert, hanem az én hozzáállásomon változtattam. Szerintem ezzel egy csomó energiát meg lehet spórolni.
2017. aug. 12. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!