Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nő nélküli férfiakat lenézik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő nélküli férfiakat lenézik, piszkálják, lúzerezik. A féri nélküli nőket nem. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Férfiakat homokosnak nézik, kérdezgetik folyton, hogy mi van a csajokkal blabla.

Nők részéről maximum azt hallottam, hogy hogy állnak a pasikkal.

Miért nem lehet békénhagyni és nem piszkálni azokat akik nem sikeresek a nőknél, esetleg nem is akarnak azok lenni?

2017. aug. 10. 01:16
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Engem azért zavar ez, mert egyáltalán nem érdekel, hogy valakinek van-e volt-e nője és akar-e gyereket. Soha nem kérdezem meg senkitől, hogy mi van a csajokkal vagy dugott-e már. Nem, mert nem érdekel. Igazából szinte, már a magam részéről sem. Nem nyavajgok, nem sajnáltatom magam. Volt amikor próbáltam változtatni ezen, barátnőt szerezni stb. kutya sem foglalkozott velem. Más dolgok lettek fontosak.

Csak éppen heti szinten megy a szekálás. Nincs családi ebéd "Ugye nem a férfiakat szereted?" kérdés nélkül. Haveri körök is állandóan csesztetnek, hogy menjek velük bulizni és hátha megdughatok egyet, mert ők így csinálják.

De nem értem miért nem lehet leszállni a másik ember totális magán ügyeiről. Mintha valami bulvár sajtó idióta celebje lennék...

2017. aug. 10. 09:05
 12/31 anonim ***** válasza:

Mondjuk felmerül a kérdés, hogy minek haverkodsz olyanokkal, akik belemásznak a magánszférádba, és a kérésed ellenére(???) is bele akarnak avatkozni a dolgaidba....

2017. aug. 10. 10:21
 13/31 anonim ***** válasza:

Batyamat(34) azert piszkaljak haverilag, mert osszekoltozott a baratnojevel.

Noverem(31) nemreg szakitott, sulyos betegsege van, es azzal ba.. sztatja az egesz csalad, hogy venlany marad.

En(28) most valok ket gyerekkel, a fel csaladot elkuldtem mar a francba, mert mindenki azt mondja fogadjam vissza az infantilis exem, aji psziches terrorban tartott engem a lanyainkkal. Mindezt azert, mert biztosan egyedul maradok. (Ki nem szaaarja le)

Hugom(16) rendszeresen megkapja, hogy miert nincs mar fiuja...

2017. aug. 10. 10:59
 14/31 A kérdező kommentje:
Nem fogom azért lecserélni a családomat, a volt gimis barátaimat, az egyetemi haverokat és másokat, mert ezt kérdezgetik és erről dumálnak. Egyszerűen csak nem értem miért kell ezt. Szerintem egyébként akárkivel haverkodnék előbb-utóbb az emberek 90%-a elkezdené ezt.
2017. aug. 10. 11:41
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj már, de voltál te már férfi nélküli nő, hogy ennyire ismered az összes szingli nő helyzetét? Vagy csak gondolkodás nélkül irkálsz?
2017. aug. 10. 13:34
 16/31 anonim ***** válasza:
Én ezt értem, de te ilyen emberekre hogy mondhatod, hogy "barát"? Aki állandóan cseszeget, és tojik rá, hogy mit kérek tőle, az nem a barátom, hanem az ellenségem...
2017. aug. 10. 13:41
 17/31 anonim ***** válasza:
A nök vannak döntési pozicióban. Így férfiként, ha nincs párod, mindenki abból indul ki, hogy képtelen vagy megfelelni egyetlen nőnek, míg egy nő esetén meg ezért, mert így döntött. Képztelen rá vs. nem akar. Melyik hangzik lúzerségnek?
2017. aug. 10. 14:25
 18/31 A kérdező kommentje:
Nem voltam még férfi nélküli nő, de sosem hallottam még a társaságokban a szingli nők cseszegetését, hogy miért nincs pasijuk és mikor dugtak legutóbb.
2017. aug. 10. 18:07
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés a társaságod. Nálunk burkoltan vagy nyíltan is akár, folyamatosan megy a mikor lesz pasid, mikor lesz gyereked, ketyeg a biológiai óra, nem sokáig leszel jó nő duma... Meg a másik kedvencem, ha egy szingli csajnak nincs jó kedve épp, vagy valakit helyrerak a prosztósága miatt, akkor már megy a b aszatlan p icsázás...
2017. aug. 10. 18:15
 20/31 anonim ***** válasza:

Igeeeeeen, ez annyira tipikus :D Az egyik amit írsz, a b aszatlan, a másik meg a "Mi van, megjött?" :D

Jaj, egy gyöngyszemet elfelejtettünk eddig: A nők 30 éves koruk előtt vannak csúcsformában, az után már esélytelenek, a pasik meg utána, szóval a pasik ráérnek, a nők meg siessenek már párt találni.

Akinek nincs férje meg gyereke 30 évesen, arra úgy néznek, mint egy darab sz....ra.

Addig meg marad a "mikor lesz pasid", meg a "miért vagy b....atlan?", meg még meg is magyarázzák, hogy igenis tudnék találni szexre pasit bármikor. A lőtéri kutyát nem érdekli, ha egy nő nem akar idegenekkel szexelni.

2017. aug. 10. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!