Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő nélküli férfiakat lenézik, piszkálják, lúzerezik. A féri nélküli nőket nem. Miért van ez?
Férfiakat homokosnak nézik, kérdezgetik folyton, hogy mi van a csajokkal blabla.
Nők részéről maximum azt hallottam, hogy hogy állnak a pasikkal.
Miért nem lehet békénhagyni és nem piszkálni azokat akik nem sikeresek a nőknél, esetleg nem is akarnak azok lenni?
Engem azért zavar ez, mert egyáltalán nem érdekel, hogy valakinek van-e volt-e nője és akar-e gyereket. Soha nem kérdezem meg senkitől, hogy mi van a csajokkal vagy dugott-e már. Nem, mert nem érdekel. Igazából szinte, már a magam részéről sem. Nem nyavajgok, nem sajnáltatom magam. Volt amikor próbáltam változtatni ezen, barátnőt szerezni stb. kutya sem foglalkozott velem. Más dolgok lettek fontosak.
Csak éppen heti szinten megy a szekálás. Nincs családi ebéd "Ugye nem a férfiakat szereted?" kérdés nélkül. Haveri körök is állandóan csesztetnek, hogy menjek velük bulizni és hátha megdughatok egyet, mert ők így csinálják.
De nem értem miért nem lehet leszállni a másik ember totális magán ügyeiről. Mintha valami bulvár sajtó idióta celebje lennék...
Mondjuk felmerül a kérdés, hogy minek haverkodsz olyanokkal, akik belemásznak a magánszférádba, és a kérésed ellenére(???) is bele akarnak avatkozni a dolgaidba....
Batyamat(34) azert piszkaljak haverilag, mert osszekoltozott a baratnojevel.
Noverem(31) nemreg szakitott, sulyos betegsege van, es azzal ba.. sztatja az egesz csalad, hogy venlany marad.
En(28) most valok ket gyerekkel, a fel csaladot elkuldtem mar a francba, mert mindenki azt mondja fogadjam vissza az infantilis exem, aji psziches terrorban tartott engem a lanyainkkal. Mindezt azert, mert biztosan egyedul maradok. (Ki nem szaaarja le)
Hugom(16) rendszeresen megkapja, hogy miert nincs mar fiuja...
Igeeeeeen, ez annyira tipikus :D Az egyik amit írsz, a b aszatlan, a másik meg a "Mi van, megjött?" :D
Jaj, egy gyöngyszemet elfelejtettünk eddig: A nők 30 éves koruk előtt vannak csúcsformában, az után már esélytelenek, a pasik meg utána, szóval a pasik ráérnek, a nők meg siessenek már párt találni.
Akinek nincs férje meg gyereke 30 évesen, arra úgy néznek, mint egy darab sz....ra.
Addig meg marad a "mikor lesz pasid", meg a "miért vagy b....atlan?", meg még meg is magyarázzák, hogy igenis tudnék találni szexre pasit bármikor. A lőtéri kutyát nem érdekli, ha egy nő nem akar idegenekkel szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!