Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereső oldalon való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalon való személyes találkozásnál mit vegyek a lánynak ez esetben?

Figyelt kérdés

Egy hírközlő oldal társkereső rovatában feladott hirdetésben vettem fel a kapcsolatot a lánnyal telefonon amiben megadta a mobilszámát és amiben tartós kapcsolatot keres. Telefonon egyeztettünk hogy ma 17:30-kor talakozunk. Csakhogy a lakásán találkozunk, ugyanis ott fogad. Ilyenkor mit illik venni neki? Bon-bont mindenképpen viszek neki, de illene vacsorát is vinni fel? Mert azt hittem az utcán találkozunk és úgy ülünk be valahová ahol meghívhatom. Félre ne értsetek, nekem semmi bajom nincs hogy fel kell menni hozzá, még előnyös is mert megspórol néhány kérdést (pl. Melyik étterembe menjünk, utána merre sétáljunk stb.) csak nem tudom ilyenkor hogy illik.

Normális válaszokat ha lehet.

2017. szept. 22. 13:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
53%
Még jó, hogy mindenki bevette ezt a kamu kérdést...
2017. szept. 22. 18:46
 22/31 anonim ***** válasza:
ezt komoly valaki elhiszi o.o
2017. szept. 23. 01:31
 23/31 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Élsz még???

2017. szept. 23. 08:32
 24/31 anonim ***** válasza:
Szerintem a csaj nyakon vágta majd kirabolta.. kérdező, írj már!
2017. szept. 24. 20:02
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Kár érte. Jó ember volt.
2017. szept. 24. 20:23
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
#25: A' vót bezony. Meg jó nagy marha embör is.
2017. szept. 24. 21:39
 27/31 anonim ***** válasza:
Ez meghalt...
2017. szept. 24. 23:53
 28/31 anonim ***** válasza:
R.I.P. kérdező... :(
2017. szept. 25. 01:01
 29/31 A kérdező kommentje:

Na itt vagyok, nem találkoztam vele, ugyanis a tali előtt nem sokkal újra felhívtam, hogy mégis hogyan képzeli el ezt a "komoly kapcsolatot" egész pontosan. Igen, természetesen prosti volt, én pedig leteremtettem, hogy nemcsak megtévesztő a hirdetése, de jelezhette is volna ezt amikor először felhívtam, amikor is kérdésemre válaszolva komoly kapcsolatot keresett, tehát másodjára is ezt tüntette fel előttem.

Másrészt az eset gyanússaga miatt is tettem fel a kérdést, hogy ti mit gondoltok róla.

Harmadrészt pedig randiztam már olyan lánnyal akinek a lakása előtt találkoztunk, és onnan mentünk egy öt percre lévő étterembe. Igaz ott nem mentem fel mint ahogy itt lett volna, de azzal kezdte hogy itt lakik a harmadikon. Ezzel ő is felfedte a lakhelyét egy idegen előtt. De ezek szerint azon kevesek közé tartozok aki találkozott már ilyennel.

Köszönöm a normális és a kevésbé normális válaszokat!

2017. szept. 26. 12:45
 30/31 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert a qrválkodás illegális, viszont ilyen hirdetésekkel kuncsaftokat tudnak szerezni. Nem írhatnak olyat, hogy "20 000-ért mindent vállalok", hanem azt, hogy "bögyös szőke ismerkedne" és hasonlók, ezzel ki tudják játszani a jogszabályokat, és aki tud olvasni a sorok között, az tudja, hogy mire számíthat. Eleve gyanús, ha valaki úgy kezdi, hogy ismeretlenül is lakásra hív, ilyenekbe soha ne menj bele.
2017. szept. 26. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!