Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti hogy kezelitek azzal az...

Ti hogy kezelitek azzal az emberrel a további kapcsolatot, ha töröl a facebookról? Annak az ismerősnek többet nem is kell köszönni pl. személyes találkozásnál?

Figyelt kérdés
Gondolom, ha töröl, akkor egyáltalán nem érdeklem. Vagy nem kell azt sértésnek venni?
2015. febr. 23. 17:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan ember töröl, akivel egyébként alig tartom a kapcsolatot az nem különösebben érdekel, de ha pl. egy volt gimis osztálytársam, akivel nem voltunk rosszban, akkor az kicsit bántó.
2015. febr. 23. 18:20
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én keresztül néznék rajta.
2015. febr. 23. 18:41
 3/15 Viol3 válasza:
Nekem két osztálytársam is tiltott azért, mert az egyikkel összevesztem, a másik meg a barátnője. Köszönőviszonyban vagyok azzal a lánnyal aki letiltott, pedig fél évig padtársak voltunk. A másikkal néha-néha váltok pár mondatot, de semmi több.
2015. febr. 23. 20:38
 4/15 anonim ***** válasza:
Amikor az emberek fűt-fát bejelölgetnek, csak hogy sok ismerősük legyen, akkor én sértőnek találom, ha valaki töröl az ismerősei közül, vagy nem jelöl vissza stb. Nem sok ilyen volt, de ezeket az embereket levegőnek szoktam nézni.
2015. febr. 24. 11:12
 5/15 anonim ***** válasza:

Hű, de hatalmas probléma!

Nem lehet, hogy naponta 30 MB adatot zúdítottál az üzenőfalára, és a nevedben a programok kérésekkel zaklatták?

Tudod, mikor a program kérdezi, hogy "és a jövőben ne kelljen már engedélyt kérnem az üzenethez" vagy "írhatok a nevedben".

Utána ír is, ne félj. Ahányszor csak tud.

2015. febr. 24. 11:24
 6/15 Bernadett** válasza:
Szia!Szerintem ez egy összetett kérdés.Én tegnap tiltottam le valakit.Nagyon szerettem,mindig lájkoltam a képeit,és az elsők között írtam a szülinapjára.Nos 2 napja volt az enyém,szinte egész nap fent volt,és annyi nem volt benne,hogy viszonozza.Nem haragból tiltottam,csak azért mert ez nagyon fájt tőle.
2015. febr. 24. 12:10
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó, az ilyet talán lekommunikálni kéne és nem durcás gyerek módjára tiltogatni.
2015. febr. 24. 12:40
 8/15 Bernadett** válasza:
Lekommunikálni?Aztán mégis hogyan?Ezek után még én írjak neki stb??Na jó hogy majd megalázom magam századszorjára ia!
2015. febr. 24. 12:56
 9/15 Bernadett** válasza:
is a vége az előbbinek.
2015. febr. 24. 12:57
 10/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem értetted: az ilyet megbeszélni illik és nem durcásan elvonulni, ahogy te csináltad.

Lehet, hogy komoly oka volt rá.

De az is lehet, hogy simán elfelejtette, és semmi rosszat nem akar neked - sőt: ő kérne bocsánatot, ha rájönne.

Már persze akkor, ha nem tiltottad volna le.

Az életben, ha a hasonló esetekkel nem boldogulsz, akkor elég szerencsétlen ember lesz belőled.

2015. febr. 24. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!