Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti hogy kezelitek azzal az...

Ti hogy kezelitek azzal az emberrel a további kapcsolatot, ha töröl a facebookról? Annak az ismerősnek többet nem is kell köszönni pl. személyes találkozásnál?

Figyelt kérdés
Gondolom, ha töröl, akkor egyáltalán nem érdeklem. Vagy nem kell azt sértésnek venni?
2015. febr. 23. 17:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ja... Nyilván túl komplikált annyit írni, hogy Szia Béla, elég rosszul esett tőled, hogy bármikor fent láttalak X napon a frászbukon, online voltál, de egész nap ne jutott volna eszedbe írni nekem egy mondatot a születésnapom alkalmából, mikor az hittem, vagyunk anynira jóban, hogy számítson neked.

Vagy hasonló. Csak minimálisan kéne gondolkodni.

2015. febr. 24. 15:17
 12/15 Bernadett** válasza:
Egyáltalán nem értek egyet,de nem vagyunk egyformák.Ezt alapnak tartottam volna...pont azért mert voltunk olyan jóban.Ha az ember figyel a másikra,akkor viszonozza a kedvességet.Bár a mai világban már ne számítson az ember ilyenre.Hiszen mindenki leszarja a másikat.
2015. febr. 24. 17:12
 13/15 A kérdező kommentje:

#5-ös, 1-2 játékon játszom néha, ami nem küld játékfelkérést (utánakérdeztem jópár ismerősömnél), azon kívül semmit nem osztok meg, amit kötelező lájkolni, megosztani, stb. Ez nem lehetne kifogás, én sem törlök másokat ez miatt.

Jó, volt olyan ismerősöm, aki megírta, hogy a csaja nagyon féltékeny, ez miatt több mindenkit töröl, de ő legalább megírta.

Van, aki törölt, majd rá nem sok időre találkoztunk, és majd kiugrott a bőréből, annyira integetett, meg mosolygott, de akkor mi a francnak törölt?

Ja, és nem össze-vissza jelölgető emberről, hanem közeli ismerősről van szó.

2015. febr. 24. 19:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Kedves Bernadett**! Boldog szülinapot, utólag is! :) egyébként van, hogy azt mutatja az fb, hogy fent van valaki, pedig közelében sem volt internetnek.
2015. febr. 24. 19:31
 15/15 Bernadett** válasza:
Köszönöm szépen :) Látod,te nem is ismersz,és írtál névnapomra :) Na jó,viccet félre téve.Én nő vagyok,akiről írok ő meg egy srác.Nagyon úgy nézett ki,hogy össze fogunk jönni,de aztán elkezdett furcsa lenni.És ez már csak pont volt az i-re ugye hogy nem írt a szülinapomra.Szóval,ennyire voltunk jóban.
2015. febr. 25. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!