Ti hogy kezelitek azzal az emberrel a további kapcsolatot, ha töröl a facebookról? Annak az ismerősnek többet nem is kell köszönni pl. személyes találkozásnál?
Ja... Nyilván túl komplikált annyit írni, hogy Szia Béla, elég rosszul esett tőled, hogy bármikor fent láttalak X napon a frászbukon, online voltál, de egész nap ne jutott volna eszedbe írni nekem egy mondatot a születésnapom alkalmából, mikor az hittem, vagyunk anynira jóban, hogy számítson neked.
Vagy hasonló. Csak minimálisan kéne gondolkodni.
#5-ös, 1-2 játékon játszom néha, ami nem küld játékfelkérést (utánakérdeztem jópár ismerősömnél), azon kívül semmit nem osztok meg, amit kötelező lájkolni, megosztani, stb. Ez nem lehetne kifogás, én sem törlök másokat ez miatt.
Jó, volt olyan ismerősöm, aki megírta, hogy a csaja nagyon féltékeny, ez miatt több mindenkit töröl, de ő legalább megírta.
Van, aki törölt, majd rá nem sok időre találkoztunk, és majd kiugrott a bőréből, annyira integetett, meg mosolygott, de akkor mi a francnak törölt?
Ja, és nem össze-vissza jelölgető emberről, hanem közeli ismerősről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!