Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire egyszerű nőnek lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire egyszerű nőnek lenni?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem: önbizalomhiánnyal, ismerkedési problémákkal küzdő srác vagyok, noha ezt a külsőmről senki nem mondaná meg.

A minap "keserített" el, hogy ennyire egyszerű nőnek lenni?

Nem irigyelek én senkitől semmit, de nézzük már meg egy nő meg egy férfi szemszögét!

A munkatársaim hát khmm...vagy kövér, trampli, netán alacsony, vézna stb 30-35 évesek, de tényleg kb átlag alatti nők. Kivétel nélkül MINDNEK gyűrű az ujján, eljegyezve stb.De személyiségre tényleg nem bántom őket, mert nagyon jófejek, de a külső...

Elképesztő hogy még ők is találnak komoly párt, se ismerkedési gondok, semmi.

Míg egy férfi helyzete mi?

Adott vagyok én...sokak szemében jó pasi, stb. De ez kevés, mert bárkivel ismerkedem, azzal szembesülök, hogy éppen a 3 vagy a 4. vagyok a sorban, vagy exekkel versenyzek...ilyenek. Pedig szó nincs róla hogy a plázacicákra meg "elérhetetlen" kategóriájú lányokra hajtanék..sőt...átlagos, egyszerű lányok jönnek be, és őket is környékeztem mindig meg.

Szóval elvárás egy rakás,(nézzek ki jól, legyen humorom, de legyek komoly, ha arról van szó, teljesítsek jól az ágyban, nem árt ha nem vagyok csóró, tudjak öltözködni stb.), cserébe mit kapok?

a tipikus mondást: ha neked nem tetszik/veled nem működik keresek mást, akinek tetszik, és akivel majd jó lesz.

ilyenkor pislogok mint hal a szatyorban :O

Én alig tudok olyan nőt találni, akivel lehet értelmesen beszélni, nincs elszállva magától, és éppen ad magára valamennyire.

Ők pedig, hát majd lesz más...falra mászok ettől.

NEM azt várom hogy 5-ösével álljanak sorba a nők, pusztán annyit hogy ha én tiszta lapot adok, akkor elvárnám ezt vissza is.

És jön a szöveg, hogy mennyivel jobb férfinek lenni stb...ja tényleg rohadtjó, hogy elvárjátok az önbizalmat, a magabiztosságot, miközben azon a héten már éppen 5 nő utasított vissza (és igen még akár a csúnyábbak is)

És sok nő mit csinál? összejön ilyen olyan "rosszfiúval" aztán meg csodálkozik, hogy megcsalja, stb minden férfi gyennyláda lesz stb.

2017. szept. 22. 08:28
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
87%
Az elkeseredettek minden szembejövőnél. Párom két évig volt szingli és csak annál próbálkozott aki érdekelte is. Pl nálam. Működött.
2017. okt. 10. 14:18
 52/56 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam a kérdést. Majd a válaszokat is. (A tieidet is.) Majd megint a kérdést. Arra lennék kíváncsi, hogy az állítólagos barátnôd tud róla hogy a barátnőd?
2017. okt. 10. 14:38
 53/56 A kérdező kommentje:

az állítólagos barátnőm, már nem a barátnőm.

jöhet itt most a sok rugdosás h nem is csoda meg stb.

csak azt nem értem, hogy miért én egyedül látom ennyire gázul a dolgokat? más nincs így vele?

írta itt valaki h 2 évig volt szingli és csak 1.-2 csajnal probalkozott..

kerdem en hogy lehet ugy 2 évet ugy egyedül valaki h meg se probál kb csajozni.

ne mond nekem h 2 év alatt csak 2 lány tetszett neki igazán, és mit ad Isten, pont te vagy az egyik...

2017. okt. 10. 14:47
 54/56 anonim ***** válasza:
25%

44-es: "Ugyan már, én átlagos nőként ugyanúgy találkoztam beképzelt, elszállt barmokkal meg félig pszichopatákkal, meg szexéhes nyomikkal meg mindenkivel."

kik a "nyomik"? mi alapján döntötted el, h azok? csak mert nem tetszik, egyből nyomi?

2017. okt. 10. 15:00
 55/56 anonim ***** válasza:
Mi mást írhatnánk? Már a kérdés kiírásánál is úgy tettél, mint akinek nincs.
2017. okt. 10. 15:02
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nekem szól a kérdés. Nem írtam hogy két csajnál próbálkozott összesen. Volt fenn társkeresőn onnan volt egy két lány akikkel a találkozást megelőzően jól kijöttek neten de kapcsolat nem lett belőle, általában a páromnak valamiért mégsem feleltek meg. Az egyiküket ismerem is mert jóban maradtak egy darabig. Aranyos lány de nem túl szép. Mindenesetre megkedveltem.

Voltak akikkel ismerősök akarták összehozni és volt amikor ő próbálkozott magától de valamiért nem jött össze volt hogy ő lépett vissza volt hogy a randipartner.

Velem egy utazáson futott össze. Jól elbeszélgettünk majd randizni kezdtünk és három éve együtt vagyunk.

Ahhoz hogy az ember párt találjon nem muszáj mindenkit leszólítania akinek nem kuki nőtt a lába közé. Persze szar dolog ha az embert párt szeretne de nincs. Ezt szerintem párom is bármikor szívesen alátámasztaná. De attól hogy görcsösen bárki bármikor alapon keresel semmivel nem lesz jobb. Illetve azt eléred hogy a rengeteg csalódás miatt egy nagyon eltorzult képed legyen a világ és a nők működéséről. Ezt az itteniek közül többen is jól bizonyítják.

Arról nem is beszélve hogy ha az ember nem szűri azokat akikkel találkozik az életben nem lesz működőképes kapcsolata. Sok mindennek kell ahhoz klappolnia hogy egy pár éveket akár év tizedeket húzzon le egymás mellett.

2017. okt. 10. 15:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!