Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire egyszerű nőnek lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire egyszerű nőnek lenni?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem: önbizalomhiánnyal, ismerkedési problémákkal küzdő srác vagyok, noha ezt a külsőmről senki nem mondaná meg.

A minap "keserített" el, hogy ennyire egyszerű nőnek lenni?

Nem irigyelek én senkitől semmit, de nézzük már meg egy nő meg egy férfi szemszögét!

A munkatársaim hát khmm...vagy kövér, trampli, netán alacsony, vézna stb 30-35 évesek, de tényleg kb átlag alatti nők. Kivétel nélkül MINDNEK gyűrű az ujján, eljegyezve stb.De személyiségre tényleg nem bántom őket, mert nagyon jófejek, de a külső...

Elképesztő hogy még ők is találnak komoly párt, se ismerkedési gondok, semmi.

Míg egy férfi helyzete mi?

Adott vagyok én...sokak szemében jó pasi, stb. De ez kevés, mert bárkivel ismerkedem, azzal szembesülök, hogy éppen a 3 vagy a 4. vagyok a sorban, vagy exekkel versenyzek...ilyenek. Pedig szó nincs róla hogy a plázacicákra meg "elérhetetlen" kategóriájú lányokra hajtanék..sőt...átlagos, egyszerű lányok jönnek be, és őket is környékeztem mindig meg.

Szóval elvárás egy rakás,(nézzek ki jól, legyen humorom, de legyek komoly, ha arról van szó, teljesítsek jól az ágyban, nem árt ha nem vagyok csóró, tudjak öltözködni stb.), cserébe mit kapok?

a tipikus mondást: ha neked nem tetszik/veled nem működik keresek mást, akinek tetszik, és akivel majd jó lesz.

ilyenkor pislogok mint hal a szatyorban :O

Én alig tudok olyan nőt találni, akivel lehet értelmesen beszélni, nincs elszállva magától, és éppen ad magára valamennyire.

Ők pedig, hát majd lesz más...falra mászok ettől.

NEM azt várom hogy 5-ösével álljanak sorba a nők, pusztán annyit hogy ha én tiszta lapot adok, akkor elvárnám ezt vissza is.

És jön a szöveg, hogy mennyivel jobb férfinek lenni stb...ja tényleg rohadtjó, hogy elvárjátok az önbizalmat, a magabiztosságot, miközben azon a héten már éppen 5 nő utasított vissza (és igen még akár a csúnyábbak is)

És sok nő mit csinál? összejön ilyen olyan "rosszfiúval" aztán meg csodálkozik, hogy megcsalja, stb minden férfi gyennyláda lesz stb.

2017. szept. 22. 08:28
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
hát hallod ezt nekem nagyon nehez elképzelni, hogy kb egy átlag csajnál se állnak sorba 3-4en, ha tudják h szingle
2017. szept. 22. 13:37
 32/56 anonim ***** válasza:
100%

A sorbaállás, meg az, amikor a buliban odadörgölőzik nála vki, hogy sunáználak, more, vagy amikor átkiabálnak neki az utca másik oldaláról, hogy jóacsöcsöd aközött van némi különbség. Vagy éppen amikor bepróbálkoznak nála, aztán ha nem sikerült, megyek a Katikához...

Ill. ha az átlag csaj alatt azt érted, hogy nem műtött kva, de vékony, szép arcú, hibátlan bőrű, feszes popsijú-mellű, lapos hasú... mert az ténylegesen nem az átlag, hanem bizony az átlag feletti.

(nem egy olyan kérdés volt, amikor ilyen csajt, aki mellesleg szupercsinosan volt felöltözve, úgy aposztrofáltak, hogy "Ilyen átlag csajnál lenne esélyem átlagos pasiként?"... főleg amikor átlag pasi alá beraktak egy rendezetlen szakállú ragyás susidzsekis fazont)

2017. szept. 22. 13:48
 33/56 A kérdező kommentje:

nem.

a sorbanállás amit én tapasztalok hogy minimum van

egy ex aki írogat

egy fiúbarát aki többet akar

egy munkatárs mindig van akinek szimpi vagy csajként

egy srác akit ismersz edzoterembol/valami bulirol/ ismerősöd ismerőse stb

ez máris 4 db...

2017. szept. 22. 14:11
 34/56 anonim ***** válasza:
100%

Na ilyen nem az átlag lányoknál van. Rengeteg ténylegesen átlag lány (nem átlagosként eufemizált átlag feletti - te már azt is lerondáztad, aki ALACSONY!!!!) ismerősöm van, hát örülnének, ha lennének ilyen udvarlóik, amennyiben normálisak, igényesek lennének.

De nekem átlag alattiként meg pláne nem volt. Merthogy a kérdés nem is az átlagosakról szólt.

2017. szept. 22. 14:14
 35/56 A kérdező kommentje:

nem írtam ilyet, hogy aki alacsony az ronda. nekem az alacsony lányok az eseteim soha nem is volt 167cm-nél magasabb barátnőm.

A mostani épp ha van 160 cm.

2017. szept. 22. 14:42
 36/56 anonim ***** válasza:
100%
Es egy pasi hany sorba all be? Sokba, valami majd lesz alapon.
2017. szept. 22. 14:52
 37/56 anonim ***** válasza:
Kérdező, konkrétan leírtad a kérdésben átlag alattinak azt, aki "vézna" (itt gondolom, arra érted, hogy nincs méteres melle és segge) és alacsony...
2017. szept. 22. 15:01
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul, na azért. Juj, de komoly párkeresési gondjaid lehetnek, ha már több barátnőd volt és most is van :D. Sok férfinak ennyi sincs. Te meg úgy rinyálsz, hogy most is van nőd. Általában az átlag alatti nők is örülhetnek, ha komoly kapcsolatra egy normális férfinak kellenek.
2017. szept. 22. 15:03
 39/56 A kérdező kommentje:

oké hogy voltak barátnőim, de sok időt töltöttem egyedül is.

és sajnos ezt láttam, amit leírtam.

2017. szept. 22. 15:13
 40/56 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, miért örüljek egy sor pasinak, ha közülük egy sem alkalmas tartós párkapcsolatra, illetve ha egyik sem azt akarja, hanem csak szexet? Én nem az a fajta nő vagyok.
2017. szept. 22. 17:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!