Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire egyszerű nőnek lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire egyszerű nőnek lenni?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem: önbizalomhiánnyal, ismerkedési problémákkal küzdő srác vagyok, noha ezt a külsőmről senki nem mondaná meg.

A minap "keserített" el, hogy ennyire egyszerű nőnek lenni?

Nem irigyelek én senkitől semmit, de nézzük már meg egy nő meg egy férfi szemszögét!

A munkatársaim hát khmm...vagy kövér, trampli, netán alacsony, vézna stb 30-35 évesek, de tényleg kb átlag alatti nők. Kivétel nélkül MINDNEK gyűrű az ujján, eljegyezve stb.De személyiségre tényleg nem bántom őket, mert nagyon jófejek, de a külső...

Elképesztő hogy még ők is találnak komoly párt, se ismerkedési gondok, semmi.

Míg egy férfi helyzete mi?

Adott vagyok én...sokak szemében jó pasi, stb. De ez kevés, mert bárkivel ismerkedem, azzal szembesülök, hogy éppen a 3 vagy a 4. vagyok a sorban, vagy exekkel versenyzek...ilyenek. Pedig szó nincs róla hogy a plázacicákra meg "elérhetetlen" kategóriájú lányokra hajtanék..sőt...átlagos, egyszerű lányok jönnek be, és őket is környékeztem mindig meg.

Szóval elvárás egy rakás,(nézzek ki jól, legyen humorom, de legyek komoly, ha arról van szó, teljesítsek jól az ágyban, nem árt ha nem vagyok csóró, tudjak öltözködni stb.), cserébe mit kapok?

a tipikus mondást: ha neked nem tetszik/veled nem működik keresek mást, akinek tetszik, és akivel majd jó lesz.

ilyenkor pislogok mint hal a szatyorban :O

Én alig tudok olyan nőt találni, akivel lehet értelmesen beszélni, nincs elszállva magától, és éppen ad magára valamennyire.

Ők pedig, hát majd lesz más...falra mászok ettől.

NEM azt várom hogy 5-ösével álljanak sorba a nők, pusztán annyit hogy ha én tiszta lapot adok, akkor elvárnám ezt vissza is.

És jön a szöveg, hogy mennyivel jobb férfinek lenni stb...ja tényleg rohadtjó, hogy elvárjátok az önbizalmat, a magabiztosságot, miközben azon a héten már éppen 5 nő utasított vissza (és igen még akár a csúnyábbak is)

És sok nő mit csinál? összejön ilyen olyan "rosszfiúval" aztán meg csodálkozik, hogy megcsalja, stb minden férfi gyennyláda lesz stb.

2017. szept. 22. 08:28
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
90%

érdekel0: akkor bocsánat.

Furcsa, hogy itt mennyien vannak komplexusokkal a válaszadók közül, és mindenki ennek megfelelően csak azt az egy szót, vagy sort olvassa ki az egész szövegből kiragadva.

Van, aki a - feltételezem - elhízottsága miatt, és azt kifogásolja, hogy, "persze, ha valaki nem 40 kiló, akkor már nem is állnak sorba a pasik", a másik válaszoló vékony, és éppen azt panaszolja, hogy "ha valaki nem melles és segges".

2017. szept. 22. 18:24
 42/56 anonim ***** válasza:
84%
Hozzá teszem,egyáltalán nem úgy írsz mint akinek nője van, pláne normális kapcsolata. Olvasd már vissza magad. Vagy hazudsz és nincs nőd, vagy a belsőddel nagyon nagy bajok vannak és akkor azért nem kellesz te senkinek. Ha a barátnőd lennék és azt hinném hogy szeretsz, nagyon felháborodnék azokon amiket írsz (elvárás egy rakás de cserébe mit kapok????) Miért mit kaptál? Ahogy meg a kolléganőidről írsz, egyértelművé teszi hogy számodra csak a külső fontos, a belső nem annyira. Gondolom, ha van is nőd, csak átlag alatti, azért sírsz itt, mert lecserélnéd csak nem tudod. Mekkora szánalom vagy....
2017. szept. 22. 20:09
 43/56 anonim ***** válasza:
32%
Én valahogy a kerdezot megértem. Igaz nekem van párom szép is sőt 1 kislányom és 1 kisfiam tehát bajom nincs, soot, de emlékszem a parkeresesre meg úgy is hogy ha szetmentem régi párommal fel éven belül volt másik, de amilyen nagy arcú nőkkel találkoztam hat nem csoda ha ilyet ír a kérdező. Szóval nekem életszerű hogy van párja de ettől még nem érti hogy mi a franc van az emberekkel.
2017. szept. 22. 21:47
 44/56 anonim ***** válasza:
93%

Ugyan már, én átlagos nőként ugyanúgy találkoztam beképzelt, elszállt barmokkal meg félig pszichopatákkal, meg szexéhes nyomikkal meg mindenkivel. Én azt kérdeztem volna meg, miért ilyen iszonyú nehéz normális párt találni. Bármilyen neműként.

Azon kívül meg olvastad mit írt a kolléganőiről? A belsőjükre nincs panasz, tehát teljesen jófejek, de csúnyák és gyűrű van az ujjukon. Tehát belső érték az ő szemében semmit nem ér, csak ezt látja. Azon kívül ha egy 35 éves csúnya nőt eljegyeztek azt nem azt jelenti, hogy sorban álltak nála a kérők csak évekig nem tudott választani, nagyon inkább azt hogy alig akadt valaki, és ha volt 1-1 nem megfelelő azt inkább elküldte, mert hiába csúnya inkább lesz egyedül mint valami bunkóval. Igen, baromi könnyű nőnek lenni, ha 35 éves korára jegyzik el, fiatalon amikor a legszebb éveiben volt, senkinek sem kellett.

2017. szept. 23. 13:14
 45/56 anonim ***** válasza:
100%
Te meg vagy kergülve! A barátnődèrt hányan állnak sorba rajtad kívül? Azt tudod?
2017. szept. 23. 14:28
 46/56 A kérdező kommentje:

sosem tagadtam hogy problémáim vannak a belsőmmel.

egyszer voltam pszichologusnál, és ő azt mondta, nem tudja elképzelni, hogy élhetem az életemet ennyire borúlátóként. Szerinte a világ sokkal jobb hely attól, amilyennek én látom.

Van barátnőm, minek hazudnék? és nem cserélném le, mert sok tekintetben olyan, mint akit kerestem.

Gáz dolog, hogy itt is a válaszadók 80%-a úgymond magát boldognak hiszi, tehát kapcsolat, család, gyerekek, szerető pár akiért odavan stb.

És háborodnak itt fel a kérdésemen stb...de ha jól megnézitek, azok, akik voltak vagy vannak ilyen helyzetben, totálisan egyetértenek velem.

A többi meg csak leszól hogy fuhhhh hát mázli h nekem jobb párom van stb....jahhh magát mindenki különlegesnek érzi, meg a saját élete mindenkinek más...

más a fenét! egy mindenki csak a sok közül!

2017. szept. 25. 07:42
 47/56 A kérdező kommentje:

utsó:

igen tudom. sztem rajtam kívül 3 pasi minimum....

2017. szept. 25. 07:42
 48/56 anonim ***** válasza:
87%
Az eszedbe se jut,hogy ezek a nők nem görcsölnek és kompenzálnak a személyiségükkel?Ahogy a leírásodat nézem,meg 1-2 kommentedet,nem tűnsz a jó indulat élharcosának.Igaz,gyakoris viszonylatokhoz képest az vagy.Meg minek rágódsz a múlton,ha már van nőd?
2017. okt. 10. 11:49
 49/56 anonim ***** válasza:
Nekem az szúrta ki leginkább a szemem az írásodban, hogy "azon a héten már éppen 5 nő utasított vissza". Kinek kell olyan férfi, aki minden szembejövő nőnél bepróbálkozik, és már kb. mindegy, ki lesz?
2017. okt. 10. 14:12
 50/56 A kérdező kommentje:

mert üljek otthona fotelba és várjam, hogy bekopogtatsz?!

szted egy szingli férfi aki kapcsolatot akar, hány nőnél próbálkozik naponta!?

2017. okt. 10. 14:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!