Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire egyszerű nőnek lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire egyszerű nőnek lenni?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem: önbizalomhiánnyal, ismerkedési problémákkal küzdő srác vagyok, noha ezt a külsőmről senki nem mondaná meg.

A minap "keserített" el, hogy ennyire egyszerű nőnek lenni?

Nem irigyelek én senkitől semmit, de nézzük már meg egy nő meg egy férfi szemszögét!

A munkatársaim hát khmm...vagy kövér, trampli, netán alacsony, vézna stb 30-35 évesek, de tényleg kb átlag alatti nők. Kivétel nélkül MINDNEK gyűrű az ujján, eljegyezve stb.De személyiségre tényleg nem bántom őket, mert nagyon jófejek, de a külső...

Elképesztő hogy még ők is találnak komoly párt, se ismerkedési gondok, semmi.

Míg egy férfi helyzete mi?

Adott vagyok én...sokak szemében jó pasi, stb. De ez kevés, mert bárkivel ismerkedem, azzal szembesülök, hogy éppen a 3 vagy a 4. vagyok a sorban, vagy exekkel versenyzek...ilyenek. Pedig szó nincs róla hogy a plázacicákra meg "elérhetetlen" kategóriájú lányokra hajtanék..sőt...átlagos, egyszerű lányok jönnek be, és őket is környékeztem mindig meg.

Szóval elvárás egy rakás,(nézzek ki jól, legyen humorom, de legyek komoly, ha arról van szó, teljesítsek jól az ágyban, nem árt ha nem vagyok csóró, tudjak öltözködni stb.), cserébe mit kapok?

a tipikus mondást: ha neked nem tetszik/veled nem működik keresek mást, akinek tetszik, és akivel majd jó lesz.

ilyenkor pislogok mint hal a szatyorban :O

Én alig tudok olyan nőt találni, akivel lehet értelmesen beszélni, nincs elszállva magától, és éppen ad magára valamennyire.

Ők pedig, hát majd lesz más...falra mászok ettől.

NEM azt várom hogy 5-ösével álljanak sorba a nők, pusztán annyit hogy ha én tiszta lapot adok, akkor elvárnám ezt vissza is.

És jön a szöveg, hogy mennyivel jobb férfinek lenni stb...ja tényleg rohadtjó, hogy elvárjátok az önbizalmat, a magabiztosságot, miközben azon a héten már éppen 5 nő utasított vissza (és igen még akár a csúnyábbak is)

És sok nő mit csinál? összejön ilyen olyan "rosszfiúval" aztán meg csodálkozik, hogy megcsalja, stb minden férfi gyennyláda lesz stb.

2017. szept. 22. 08:28
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%
Plusz az meg pont nem önbizalmat ad egy normális, magára vmit is adó nőnek, hogy "kapcsolatra nem kellenél, mert ahhoz nem vagy elég szép, de mivel lyuk vagy, azért betömnélek, ha épp kanos vagyok". Ez inkább azt mutatja bennem, hogy értéktelen vagyok, mert vmiért azt hiszik, hogy egy ágyrajáró piszkos kis k...a vagyok, aki ráadásul még ronda is.
2017. szept. 22. 12:31
 22/56 anonim ***** válasza:
100%

És szerinted a csúnyácska nőknek 10 pasi áll sorba az ajtajában hogy megdughassa őket? Fogalmad nincs miről beszélsz.

Én soha nem voltam pasi ezért elfogadom hogy nem ismerhetem azt a helyzetet amiben te voltál te miért hiszed hogy ismered a nők helyzetét?

2017. szept. 22. 12:36
 23/56 érdekel0 ***** válasza:
92%

Gimiben volt egy srác,odáig voltam érte,de neki a barátnőm tetszett,aki visszautasította.

Én mindig jól titkoltam,hogy nekem tetszik,de megtalált és randira hívott.

Visszautasítottam gondolkodás nélkül.

Ki a fene akar csak 2.lenni.

Lényeg?

Ha a nők azt látják bárkinél próbálkozol szerined komolyan fognak venni?

A nőnek is szüksége van arra,hogy különlegesnek tartsák-akármiben- és ne csak "hú őt még nem próbáltam meg befűzni" alapon "csak össze jön végre" találják meg.

Pláne ha tudja,hogy kedden a Pirit,múlt szombaton meg még a Zsófit fűzted.

2017. szept. 22. 12:37
 24/56 anonim ***** válasza:
6%

Ebben a történetben nem egy mindenkire hajtó pasit utasítottál vissza, hanem egy olyat, aki a barátnődnek udvarolt, majd, később, már ezen is túl, eszébe jutottál valamiért. Talán mert a barátnődön keresztül téged is megismert, és közel került hozzád, belátva, hogy aki eredetileg tetszett neki, nem jó választás, míg te valamiért megmaradtál az emlékezetében.

Te odáig voltál érte.

És visszautasítottad, gőgből. Gratulálok.

Egy nőnél kész aknamező a párválasztás, ahol a rejtett elvárások bármelyikére véletlenül taposva is halálos a hiba.

Csak ne lepődj meg, ha ezen az aknamezőn senki nem jut hozzád közel végül, mert vagy elmegy a kedvük, vagy elvéreznek, mire odajutnának.

És egyedül maradsz.

2017. szept. 22. 12:48
 25/56 anonim ***** válasza:
100%

"Gimiben volt egy srác,odáig voltam érte,de neki a barátnőm tetszett,aki visszautasította.

Én mindig jól titkoltam,hogy nekem tetszik,de megtalált és randira hívott. "

Nekem ebből nem az jön le, hogy valamiért észrevette a másik lányt is, hanem "ha ló nincs, szamár is jó" alapon bepróbálkozott a másik lánynál is, miután az, akire igazán vágyott volna, elutasította.

2017. szept. 22. 12:52
 26/56 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező látom nem sikerült felfogni, hogy olyannál kell kezdeményezni, aki felfigyel rád.

Ha a mostani közegedben nem megy, menj egy gyár elé és kajtass gyárimunkás nők után, hogy növeld az egódat. Fog valamit dobni rajta szerinted, ha terike meg marika a maga 40 évével, iskolázatlanságával és fogatlanságával odáig lesz érted és lefeküdne veled?

Na mi is pont így érezzük magunkat, mikor azt mondják nekünk, hogy nekünk könnyű mert valaki szexelne velünk. De nekünk ők ugyanúgy nem kellenek, mint neked a gyárimunkás terike.

2017. szept. 22. 12:58
 27/56 anonim ***** válasza:
100%
60%-os ezzel nem igazán érsz el semmit mert itt a legtöbb férfinak mindegy ki az akit meg lehet dugni a lényeg hogy dugni lehessen. Egészen más irányból közelítik meg a problémát mint mi. Ha a kérdezőre ez nem igaz ne vegye magára de a csoportban ez akkor is jellemző.
2017. szept. 22. 13:01
 28/56 érdekel0 ***** válasza:

Az a baj,hogy pár nap telt csak el a barátnőmbe szerelmes és odáig van érte jelenetek között-mert tepert érte rendesen- meg a félrehúzódva előadott,ha gondolom esetleg járhatnánk ajánlat között.

De persze nem ez téma,csak egyértelmüsíteni akartam.

2017. szept. 22. 13:16
 29/56 A kérdező kommentje:
de akkor én is gondolhatnám, hogy mi a fenének ismerkedjek egy nővel, ha éppen 3-4 vagyok a sorban?
2017. szept. 22. 13:22
 30/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden nőnél állnak sorban ennyien, max. a tényleg szépeknél, de azt meg hadd ne magyarázzam, hogy náluk miért.
2017. szept. 22. 13:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!