Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas, negyvenes nők, hogy viselitek, hogy ennyi degradáló kifejezést aggatnak rátok?
Itt az oldalon is, de az életben is gyakori: öregasszony, lestrapált, leharcolt, zsémbes, problémás, kiélt, ráncos, fonnyadt, lejárt szavatosságú... Ezzel a társkeresési piacon betöltött egyre rosszabb esélyeitekre is akarnak utalni.
Hogy esik ez nektek, milyen érzés? Az élethez való hozzáállásotokat mennyiben befolyásolja?
Nem foglalkozok vele. Jobb formában vagyok, mint 10 éve.
Egyébként meg mindenki lesz ennyi idős. Nemsokára azok fognak itt panaszkodni hogy nem jön össze semmi, akik ezeket írogatják.
Még nem is vagyok 30-40-es, de közel járok már hozzá (28 vagyok)... ezeken csak röhögni tudok. Mondjuk személyiségre is olyan vagyok, hogy nem azokat a felszínes tahókat keresem, aki ÁLTALÁNOSSÁGBAN olyat ír a 40-esekről, hogy kiélt meg fonnyadt, a lejárt szavatosságú meg gusztustalan. Rengeteg pozitív példát látok amúgy a környezetemben... az, hogy ki zsémbes, megereszkedett bőrű, leharcolt az csak minimális szinten függ a kortól... inkább a személyiségétől és az élettapasztalatától. Sok olyan '40-es ismerősöm van, akiről meg sem mondanák, hogy annyi idős ,meg a sok "fú, a '40-esek mind lestrapáltak" féle recskamatyi sztem még fizetne is, nem 2 Ft-ot, hogy egy éjszakára megtisztelje...
Aki 30-as, 40-es, és nincsenek irreális elvárásai, tudja, hol keressen, annak max. picit nehezebb a piacon, de nem olyan lehetetlen, mint sokak lefestik.
Nem érdekel, nem foglalkozom velük. Egy normális ember (kortól,nemtől,mindentől függetlenül) nem mond ilyen dolgokat olyanokra,akiket nem is ismer. Rám is mondták már hasonlókat, pedig mindig ápolt vagyok és semmit nem ártottam az illetőnek, alig ismertem (és nem kisfiú volt). De ilyen beteg gondolkozású,rosszindulatú,antiszociális emberekkel amúgy sem állok szóba, úgyhogy nem érdekel mit gondolnak rólam. Az elég buta, akit az ilyenek befolyásolnak bármiben is, az ilyesmit le kell rázni magunkról.
42/N
Amúgy megfordítanám ezt egy kicsit,vagy más aspektusból nézném.
Miért van annyi huszonéves "fiatal,"friss","hamvas" nő,akik,30-40 évesnek néz ki?
Akár hiszed,akár nem,vannak emberek,akiknek a testük 30 évesen is úgy viselkedik,mintha tini lenne.(Regeneráció,belső szervek állapota,minden).
Ehhez egy kis útmutató:
-Nem károsítják a szervezetüket
-Hidratálják a bőrüket(külsőleg-belsőleg)
-Stresszmentesen élnek
Az idő tényleg relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!