Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Harmincas, negyvenes nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmincas, negyvenes nők, hogy viselitek, hogy ennyi degradáló kifejezést aggatnak rátok?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon is, de az életben is gyakori: öregasszony, lestrapált, leharcolt, zsémbes, problémás, kiélt, ráncos, fonnyadt, lejárt szavatosságú... Ezzel a társkeresési piacon betöltött egyre rosszabb esélyeitekre is akarnak utalni.

Hogy esik ez nektek, milyen érzés? Az élethez való hozzáállásotokat mennyiben befolyásolja?

2017. szept. 19. 08:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem foglalkozok vele. Jobb formában vagyok, mint 10 éve.

Egyébként meg mindenki lesz ennyi idős. Nemsokára azok fognak itt panaszkodni hogy nem jön össze semmi, akik ezeket írogatják.

2017. szept. 19. 10:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem nagyon izgat. a társkeresésben az esélyei még mindig jobbak egy átlagos 30-40es nőnek, legfeljebb nem a 30as, hanem 40-50es férfiak körében.
2017. szept. 19. 12:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
egy felnőtt ember (gondolom 30-40 évesen már az), nem veszi magára azt, amit egy anonym oldalon a 16 évesek vakerolnak.
2017. szept. 19. 13:00
 14/19 anonim ***** válasza:
29 éves vagyok és a mai napig elkérik a személyimet, ha alkoholt veszek. :D pont nem érdekel, hogy pár sikertelen idióta milyen jelzőkkel illet. :D
2017. szept. 19. 13:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Akinek nem inge ne vegye magára, ennyi. Egy olyan nőt aki törődik magával testileg is meg szellemileg is azt ez nem fogja érdekelni. Akit zavar az valószínű lát igazságot benne magára nézve, de ez meg csak az ő hibája. Azért ebben a korban még bőven nem kell leharcoltnak lenni semmilyen szempontból. Én mondjuk 28 vagyok, még nem 30 de sokkal szebb vagyok mint 20 évesen mondjuk. És akármerre megyek jönnek rám a férfiak, míg fiatalabb koromban nem így volt. Szval ez nagyon egyéni is lehet hogy ki mikor a legvonzóbb.
2017. szept. 19. 14:24
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűsíthető hogy a kérdező még a leharcolt 30 as 40 eseknek sem kellett. Aztán méregbe gurult....és aztán elmondta őket mindennek!
2017. szept. 19. 14:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Még nem is vagyok 30-40-es, de közel járok már hozzá (28 vagyok)... ezeken csak röhögni tudok. Mondjuk személyiségre is olyan vagyok, hogy nem azokat a felszínes tahókat keresem, aki ÁLTALÁNOSSÁGBAN olyat ír a 40-esekről, hogy kiélt meg fonnyadt, a lejárt szavatosságú meg gusztustalan. Rengeteg pozitív példát látok amúgy a környezetemben... az, hogy ki zsémbes, megereszkedett bőrű, leharcolt az csak minimális szinten függ a kortól... inkább a személyiségétől és az élettapasztalatától. Sok olyan '40-es ismerősöm van, akiről meg sem mondanák, hogy annyi idős ,meg a sok "fú, a '40-esek mind lestrapáltak" féle recskamatyi sztem még fizetne is, nem 2 Ft-ot, hogy egy éjszakára megtisztelje...

Aki 30-as, 40-es, és nincsenek irreális elvárásai, tudja, hol keressen, annak max. picit nehezebb a piacon, de nem olyan lehetetlen, mint sokak lefestik.

2017. szept. 19. 15:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem érdekel, nem foglalkozom velük. Egy normális ember (kortól,nemtől,mindentől függetlenül) nem mond ilyen dolgokat olyanokra,akiket nem is ismer. Rám is mondták már hasonlókat, pedig mindig ápolt vagyok és semmit nem ártottam az illetőnek, alig ismertem (és nem kisfiú volt). De ilyen beteg gondolkozású,rosszindulatú,antiszociális emberekkel amúgy sem állok szóba, úgyhogy nem érdekel mit gondolnak rólam. Az elég buta, akit az ilyenek befolyásolnak bármiben is, az ilyesmit le kell rázni magunkról.

42/N

2017. szept. 21. 11:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Amúgy megfordítanám ezt egy kicsit,vagy más aspektusból nézném.

Miért van annyi huszonéves "fiatal,"friss","hamvas" nő,akik,30-40 évesnek néz ki?

Akár hiszed,akár nem,vannak emberek,akiknek a testük 30 évesen is úgy viselkedik,mintha tini lenne.(Regeneráció,belső szervek állapota,minden).

Ehhez egy kis útmutató:

-Nem károsítják a szervezetüket

-Hidratálják a bőrüket(külsőleg-belsőleg)

-Stresszmentesen élnek

Az idő tényleg relatív.

2017. szept. 30. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!