Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg csak a tinik szintje, vagy van még esélyem ezt újra átélni?
Kellemes estét!
Azon gondolkodtam, hogy vajon igaz-e az, hogy ez amiről írni fogok valóban csak a "tinik szintje"-e vagy van még esély a saját korosztályomon (25-30) /vagy afelett, ha idősebb leszek/ belül is megélni ilyesmit.
Gondolok most a klasszikus ismerkedési vonalra, úgymint levelezések pár hónapig, utána kellemes izgatottsággal várni az első találkozást, az első randikon évszaktól függően egy hangulatos kávézóban vagy egy kellemes fás parkban /Budapesten Margitsziget/, izgatott várakozás minden találkozó előtt... Hosszabb randin séta a szürkületben/este, megnézni a csillagokat és a Holdat, és számítanak az olyan dolgok, mint az első érintés, az első "kézfogás", az első barátságos ölelés, az első puszi és utána persze a többi komolyabb dolog.
Sajnos általános vélekedés lett az utóbbi időben, hogy "ez a tinik szintje, a felnőtt emberek nem csinálnak ilyet". Igazából rémes amit a "felnőtt embereknek" szán a köz: pár gyors levélváltás, gyors randik ahol játszmázni kell meg másodikon már próbálkozni csókolni (bunkó vélemény szerint tapizni is), és minél hamarabb szex, nem kell a totojázás.
De miért? Miért "totojázás" ez? Miért kell abból kiindulni, hogy a cél csakis a szex? (De ha még igaz is, akkor miért ne lehetne szép bevezetője és előzheti meg azt is a kellemes várakozás?) Miért rohanunk? És miért néznek ki ezért a véleményért?
Nekem vannak ilyen jellegű emlékeim még régről és mondhatom azt, hogy a képzeletbeli "emlékesdobozom" egyik örök kincse marad, jó felidézni, még évekkel azután is, hogy akivel találkozgattam, már rég nem áll velem szóba.
És vágyom erre újra, ha valakivel randizgatni kezdek majd. Ez komolyan olyan nagy baj lenne? Tényleg gyerekes lenne ez?
Jaj, nem kell itt mártíromkodni. Egy felnőtt ember is átél ilyet, én is átéltem 23 évesen és most 27 évesen is még mindig.
Normális érett felnőtt gondolkodású személyek = normális érett harmonikus randik, kapcsolat!
Az, hogy ki mennyire romantikus alkat, az egyén függvénye.
Remélem ez nem olyan, mint a Föld felmelegedése, amibe pont bele sikerült születnem... Remélem ez a zárkózottságparádé nem lesz tartós.
Nem mártírkodásnak szántam.
#3 és #4
Jó akkor legyenek csak hetek. De nem 1-2 nap.
Jajj már.. nem tudom ki mondott neked ilyet, de jó nagy korlátolt barom lehet. Még egy hosszan tartó párkapcsolatban is természetes dolognak kellene lennie a randizgatásnak. Egy friss kapcsolat meg igen is életkortól függetlenül kezdődjön ismerkedéssel, randikkal, kézfogásokkal.
Persze annyi igazságot látok a dologban, hogy sajnos egyre hamarabb kezdődik a kapuzárási pánik. Sajnos vannak 25-30 éves emberek, akik már nagyon siettetnék a dolgokat, mert "ciki", hogy még nem házas meg nincs gyerek stb stb. De szerintem bőven vannak még normálisan gondolkodó emberek, akik előbb pár boldog évet szeretnének, nem egyből szexet meg gyereket.
Szerintem teljesen normális az igényed.
Van aki a szimpla barátságot sem kapkodja el nem,hogy egy kapcsolatot.
Szép gondolatokat ,érzéseket írtál ezt kevesen merik felvállalni manapság.
(Ja a tinik meg két sör után ágyba 'bújnak manapság,vagy még dorvább dolgokat is írhatnék...)
Régebben én is így vélekedtem, de sajnos a ,,tapasztalat" mást sugall...
Nem érdemes egy nőnél sokáig totojázkodni, mert akkor elkönyvel kisfiúnak és elmegy egy olyannal aki egyből a lényegre tér. Nem kétlem, vannak ilyen nők akik ezt értékelik, de sajnos a legtöbbjük a szexszel kezd a legelején, szórakozik kicsit és utána dönti el, hogy akar e komolyabbat vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!