Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hiába jó a dumám humorom ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiába jó a dumám humorom ha nem fogyok le és nem csináltatom meg a fogaimat csak az átlagos lányoknál lehet esélyem?

Figyelt kérdés
Neem jók a fogaim meg sajnos nagyon elhíztam. Jó dumám humorom miatt átlagos vékony nők akarnának többet de én jó nőt akarok. Gondolom külsőben is remekelnem kell ha jó nőt akarok
2017. szept. 14. 13:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%

Ha te nem vagy jó pasi, miért akarsz nagyon jó nőt?

Látod, te magad vagy a jó példa, miért van ennyi szingli pasi. Mert hiába egy okádék a tested, akk is a modellcsajokra buksz :D

2017. szept. 14. 13:51
 2/26 A kérdező kommentje:
1. Független a test attól hogy milyenek az igényeim ízlésem. Hiába vagyok én ronda attól még nem tehetek arról hogy általában olyan nők iránt tudok csak vonzódni akik a jó nő kategóriába tartoznak
2017. szept. 14. 13:53
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

hát gondolj bele ez kölcsönös dolog

neked nem jön be az átlag, te pedig jóval az átlag alatt vagy így még talán az átlagos csajoknak sem kellenél

szóval igen, először változtass magadon, ha akarsz jobb nőt

2017. szept. 14. 13:55
 4/26 anonim ***** válasza:
13%

Mert a nőknél nincs meg ugyanez a jelenség, áááááh dehogy. :D

2017. szept. 14. 13:57
 5/26 anonim ***** válasza:
87%
Akkor öcsi, te se rinyálj, h mi nők is jobb pasik után vágyakozunk, pláne ha mi meg is érdemeljük :D
2017. szept. 14. 13:57
 6/26 anonim ***** válasza:
Hát igen.
2017. szept. 14. 13:59
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Orulj inkabb, ha az atlagosaknal van valamennyi.

Es meg a nok vannak elszallva.

2017. szept. 14. 14:01
 8/26 anonim ***** válasza:
93%
Elmondom neked hogy egy átlagos lány sikk többet is érhet mint egy "jó nő".Hiába szép a piros alma ha romlott legbelül.Remélem érted amit ezzel akartam mondani.
2017. szept. 14. 14:04
 9/26 anonim ***** válasza:

Szerintem káros és gyerekes ez a kategorizálgatás, de most nem ez a lényeg.

Igen, az esélyeidet határozottan növeled azzal, ha közelebb kerülsz az aktuális szépségideálhoz, ez egyértelmű. De ezt egyes emberekre nehéz értelmezni, mert akkora különbségek vannak az igényekben és feldogásban. És azt is figyelembe kell venned, hogy ezek is csak egyes "paraméterek" és még egy csomó van, ami mind számít. Ne számíts arra, hogy lefogysz és eljársz fogorvoshoz, és egy csapásra megváltozik az életed. Semmi sem "jár" automatikusan.

2017. szept. 14. 14:07
 10/26 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül, de biztos javítana az esélyeiden.
2017. szept. 14. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!